Tiberius Coin
Tiberius Coin

Tiberius Coin ile enflasyon sorun olmaktan çıkıyor: Metal piyasalarına yatırım yapın, siz de kazanın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Enflasyonun etkilerini minimize edebileceğiniz ve metal piyasalarının istikrarlı konumundan yararlanabileceğiniz yepyeni bir tokenden bahsetsek? Karşınızda Tiberius Coin.

Enflasyondan kaçış mümkün değil. Her yıl artıyor, fiyatları artırıyor ve satın alma gücümüzü zayıflatıyor. Geleneksel olarak, enflasyonu yok etmenin tek yolu yatırım yapmaktır, ancak bireysel hisse senetlerine yatırım yapmak riskli olabilir ve sizi büyük pazar kayıplarına maruz bırakabilir.

Fakat artık yeni bir yol var

Bu yeni çözümün adı Tiberius Coin ve kripto paraları deyim yerindeyse baştan aşağı değiştiriyor. Tiberius Coin, doğrudan fiziksel metallere odaklanan dünyanın ilk varlık destekli kripto para birimidir. Şirket, madencilik, ticaret ve varlık yönetiminde 30 yılı aşkın deneyime sahip bir ticaret şirketi olan Tiberius Group’a aittir.

Her Tiberius Coin, aşağıdaki metallerin her biri için kullanılabilir:

  • Alüminyum (25g)
  • Bakır (25g)
  • Kalay (5g)
  • Nikel (6g)
  • Kobalt (1g)
  • Altın (3mg)
  • Platin (1.5mg)

Şirket, bu spesifik metalleri teknoloji ve elektrikli taşıt sektörlerinde gelecekteki büyümeden yararlanmak için daha büyük bir stratejinin parçası olarak seçtiklerini iddia ederken, ek istikrar sağlamak için altın ve platini ilave etti.

Enflasyon ve fiyatlar arasındaki ilişkiyi anlamak

Enflasyon doğal olarak zaman içinde fiyatları artırır. Emtia, günlük yaşamımızda kullandığımız ürünleri üretmeye başlayan ham ürünlerdir.

İşte enflasyonun hareket halindeki basitleştirilmiş bir görünümü

iPhone’un piyasaya çıktığı 2007 yılını hatırlıyor musunuz? Oldukça büyük bir olaydı ve modern teknolojinin hakimi olan akıllı telefon devrimini başlattı. Bu telefon aslında 499 dolara satılıyordu. iPhone’ların fiyatlarına yıllar içinde bakarsak yalnızca yukarı yönde hareket ettiklerini görebiliriz. Peki neden? Çünkü hammadde fiyatları arttıkça üretim maliyetleri arttı.

  • iPhone 5, 2012’de 649 dolardı,
  • 2012’de bir iPhone 7 Plus 769 dolardı,
  • 2017 yılında iPhone X ise 999 dolardı.

Bunların bir kısmı iPhone’un birinci sınıf doğasından kaynaklanıyor olsa da, bu fiyat artışlarında büyük bir ham madde fiyatının söz konusu olmadığı görülüyor. Hammadde fiyatlarda yükseldiğinde, mamul mallar da üretilir. Enflasyonu yönlendiren ve her yıl paranızı deşifre eden şey işte bu karmaşık ilişkidir.

Kuzey Amerika ve Batı Avrupa’da, enflasyon oldukça tahmin edilebilir durumda. Genellikle %2-3 arasında kalır. Bu oranlar tahmin edilebilir, tipik olarak yatırımla katlanabilir ve ekonomilerimizin büyümesine izin verir.

Ancak, bu ilişki her zaman mükemmel değildir. Venezuela ve Arjantin gibi ülkelerde, enflasyon şu anda kontrolden çıkmakta ve insanların tüm hayat tasarruflarını yok etmektedir.

Enflasyonu yenmek için Tiberius Coin gibi paraları kullanmak

Maliyetin hammadde fiyatında belirleyici olduğunu biliyorsak, hammaddeye yatırım yapmanın neden akıllıca olduğu da açıktır.

Tiberius Coin tam olarak bunu yaptı. Tokenleri, teknoloji ve elektrikli taşıt sektörleri ile ilgili bir metal sepet üzerinde doğrudan sahiplik sağlıyor. Bu durum, malların fiyatı zamanla arttığından, tokenin de değerde artacağı anlamına gelir. Apple ve Tesla gibi şirketler fiyatları yükselttiklerinde, emtia fiyatlarındaki artışa işaret ederek, bu artışlardan yararlanacaksınız.

Daha kötü bir senaryoda, enflasyonu yeniyorsunuz. Paranızı kaybetmek yerine değer kazanıyorsunuz. Tehlikeli enflasyon seviyeleri olan ülkelerde yaşayan bireyler için bu hayli ses getirebilecek bir durum. Tiberius Coin, sadece ana ürünlere kolay erişim sağlayarak enflasyon sorunlarına kolayca yanıt verebilir.

En iyi senaryoda, enflasyonu yener ve ileriye doğru yol alırsınız. Metal piyasaları nadiren büyük oranlarda hareket ederken, fiyatlar arttıkça zamanla büyüyorlar. Teknoloji sektörü büyümeye ve yeniliğe devam ederse, talep arttıkça hammadde ihtiyacı da artacaktır. Bu malzemeler için bir kıtlık meydana gelirse, geçmişte kobaltın başına gelenlere benzer şekilde, fiyatlar yükselecektir.

Bu senaryoların her ikisinde de yatırımcılar enflasyonu yenecek, paralarının büyüdüğünü görecek ve bunu güvenli ve şeffaf bir yöntem kullanarak yapacaklar. Gerçek içsel değeri olmayan Bitcoin ve Ethereum’un aksine, her Tiberius Coin varlık destekli ve gerçek metal için kullanılabilir. Buna ek olarak, yatırımcılara, perakende yatırımcıların genellikle erişimi olmayan karmaşık finansal araçlara basitleştirilmiş erişimini sağlar.

Çalışırken, emeklilikten, çocuklarınızın eğitiminden ve diğer şeylerden tasarruf ettiğinizde, paranın değerini tamamen kaybetmesinden endişe etmemelisiniz.

Tiberius Coin gibi varlık destekli bir tokene yatırım yaptığınızda, ülkenizin spesifik ekonomisine artık bağlı değilsiniz. Küresel metal pazarları her ülkede var, endüstrilerden sanayiye kadar endüstrilere güç veriyor ve talep, nüfusun büyümeye devam ettiği sürece hiçbir zaman ortadan kalkmayacak.

Enflasyona karşı gelin!

Enflasyon, düşünülmesi gereken çekici bir şey değildir. Onunla savaşmak sizi zenginleştirmeyebilir, ancak paranızın zamanla büyüdüğünü görmek için yapabileceğiniz en önemli şeylerden biridir.

Tiberius Coin, enflasyonu yenmenizi kolaylaştıran bir yatırım aracıdır. Eğer Bitcoin, Ethereum ve diğer popüler kripto para birimlerine yatırım yapmakla gelen fiyat riski olmadan kripto para piyasasında yer almayı düşünüyorsanız, Tiberius Coin muhtemelen sizin için doğru seçim olacaktır.

Fiziksel metal piyasalarıyla kurulmuş bir piyasaya yatırım yaparak gelen istikrar, güvenlik ve likidite avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Başarılı bir portföyün her riski dikkate alması gerekir. Bu, enflasyon, sektör aksamaları, oynaklık, ekonomideki genel zayıflık gibi şeyleri yenmek ve piyasa duyarlılığındaki ani değişimleri ele alacak kadar çeşitlendirilmek anlamına geliyor. Tiberius Coin’e yatırım yapmak, bu iki şeyin üstesinden gelmenize yardımcı olacak:

  1. Enflasyonu yenmenize izin verir.
  2. Uçuculuğa daha az maruz kalırsınız. Metal piyasaları küresel, sıkı bir şekilde kurulmuş ve diğer az gelişmiş endüstriler gibi şiddetli dalgalanmalara maruz kalmaz.

Daha fazla bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tiberius Coin

Web SitesiWhitepaper

TelegramFacebookTwitterYouTube

 

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin