thorchain

Thorchain (RUNE) mevcut fiyattan satın alınmalı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Thorchain RUNE/USD, 31 Mart 2022’de kaydedilen 13 doların üzerindeki son zirvelerinden 7.8 dolara düşerken, mevcut fiyat 7.95 dolarda seyir ediyor.

Şimdilik, ayılar fiyat hareketini kontrol etse de kritik destek seviyesi 6 dolarda. Fakat fiyat bu seviyeyi kırarsa, bu durum daha büyük bir düşüş trendinin başlangıcı olabilir.

Kriptoları değiştirmek için blok zinciri protokolü

Thorchain, %100 otonom ve merkezi olmayan kripto varlıkları takas etmek için kullanılan bir blok zinciri protokolüdür. Thorchain, Temmuz 2019’da bir ilk DEX teklifi (IDO) aracılığıyla finanse edildi ve kullanıcıların bu süreçte varlıklarının tam velayetini kaybetmeden kripto para varlıklarını kolayca değiştirmelerine olanak tanıyor.

Thorchain protokolü hızla büyüyen bir ekosistem yarattı

Kullanıcılar, blok zincirleri arasında doğrudan cüzdanlarından geçiş yapabilir ve likidite sağlamak için pasif bir getiri elde edebilir. Protokolün izinsiz doğası, tamamen topluluk odaklı, hızla büyüyen bir ekosistem yarattı ve Thorchain üzerindeki tüm düğümlerin yalnızca IP adresleri ve genel anahtarları ile tanımlanabileceğini söylemek önemli.

Protokolün izinsiz doğası, tamamen topluluk odaklı, hızla büyüyen bir ekosistem yarattı. Ayrıca Thorchain üzerindeki tüm düğümlerin yalnızca IP adresleri ve genel anahtarları ile tanımlanabileceğini söylemek önemli bir detay.

Düzinelerce anonim düğüm operatörü, Thorchain protokolünü çalıştırır ve ağ bağlı değilse, düğüm operatörlerinin bağlarını artırması gerekir. Öte yandan, ağ aşırı bağlanmışsa, likidite sağlayıcılarının daha fazla varlığı bir araya getirmesi gerekiyor.

Güvenlik politikaları şeffaf

Thorchain, güvenlik uygulamaları konusunda tamamen şeffaf bir politika izliyor ve ödeme gücü zincir üzerinde tamamen doğrulanabilir. RUNE ise, Thorchain’in yerel simgesi olarak geçiyor. Likidite sağlıyor ve ağın güvenliğini sağlamak için bağlanıyor, ancak burada RUNE bir yönetim tokeni konumunda değil.

Düşüş riski devam ediyor

RUNE, son zirvelerinden %35’ten fazla düşüşle işlem görüyor ve daha fazla düşüş riski hala devam ediyor. Rusya-Ukrayna savaşının etkisi ve resesyonun artan riskleri yatırımcıları endişelendirmeye devam ediyor ve risk altındaki varlıklar bu gibi durumlarda zarar görme eğilimi gösteriyor.

Teknik Analiz

Analistlere göre Thorchain (RUNE) son zamanlardaki zirvelerinden çöktü ve bu kripto para birimi mevcut fiyattan almaya karar verilirse, risk yüksek kaldığı için bir “stop-loss” emri kullanılmalı. Kripto para piyasası bu Pazartesi değerini kaybediyor. Bitcoin 41000 doların altına düştü ve bu durum RUNE fiyatını da olumsuz etkiliyor.

thorchain fiyat

Kritik destek seviyesi 6 dolarda ve eğer fiyat bunun altına düşerse, bir sonraki fiyat hedefi 5 dolar ya da daha aşağısı olabilir.

Güçlü direnç seviyesi 10$’da duruyor ve fiyat bu seviyenin üzerine çıkarsa, bu RUNE ticareti için bir sinyal olur ve 12$’a giden yolu iyice açar.

invezz.com

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan,  Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin