ThorChain fiyat tahmini: RUNE, yükseliş trendinde ilerleyecek mi?
ThorChain fiyat tahmini: RUNE, yükseliş trendinde ilerleyecek mi?

ThorChain fiyat tahmini: RUNE, yükseliş trendinde ilerleyecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ThorChain fiyat tahmini yazımızda, RUNE cephesinde olan biteni birlikte inceleyeceğiz.

Kripto piyasası dün hafif bir düşüş yaşadı ve çoğu altcoinin kırmızı bölge seviyelerine düşmesine neden oldu. Ancak bu, ThorChain’in inanılmaz yükselişler yapmasını ve olasılıklara meydan okumasını engellemedi. Altcoin, son 24 saat içinde çift haneli kazançlar elde ederek yeni aylık en yüksek seviyelere ulaşmasını sağladı. 

RUNE, 24 saat içinde %18,4’lük bir kazançtan sonra yazı yazarken 10,17$’dan işlem görüyor.

ThorChain fiyat tahmini

 

RUNE, son 24 saat içinde büyük kazanımlar elde ediyor ve kilit direnç seviyelerinden hafifçe düşmesine rağmen, bu yüksek seviyeleri koruma konusunda hâlâ güçlü bir direnç gösteriyor.

Kripto paranın sahip olduğu yüksek piyasa ve alıcı desteği, daha fazla kazanç yaratılmasına yol açabilir. 24 saatlik boğa koşusu sırasında, kripto para neredeyse 11,50 dolar seviyelerine dokundu ancak bu seviyeyi kıramadı. Bunun yerine mevcut düşük seviyelere çekildi.

Genel piyasa desteği yeniden başladığından, RUNE’nin tekrar 11$’a yöneldiğini ve ardından 12$’a doğru bir çıkış yapabileceğini görebiliriz. Ancak kazanımlara rağmen, kripto para rekor seviyelere ulaşmak için hâlâ çok uzakta işlem gördüğünü hatırlatalım. Bu nedenle bu zirvelere ulaşmak için yüklü bir desteğe ihtiyacı bulunuyor.

Öte yandan altcoin de daha düşük seviyelere çekilebilir. Bu durumda, 10 dolarlık daha düşük destek seviyelerine düşebilir. Kripto para, alıcılardan destek alamazsa 10 doların altına da düşebilir. 24 saatlik ralliden önce RUNE 7,50$ civarında işlem gördüğünü hatırlatalım.

Bu ayın başlarında, THORSwap 3,75 milyon dolarlık bir token satışını kapattı. Firma, bu fonların bir kısmının operasyonel kaynakları artırmak için kullanılacağını belirtti. Platform, Bitcoin ve Ethereum gibi en popüler kripto para birimlerinden bazılarını destekliyor ve bu fonların bir kısmını platformun tekliflerini artırmak için kullanmayı planlıyor.

 

insidebitcoins


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin