featured

THORChain, ana ağ lansmanını duyurdu: Yerel token anında tepki verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto varlıkların duyurduğu birçok gelişme yerel tokenlerine olumlu yönde etki ediyor. Ekiplerin proje üzerinde yaptığı gelişmeler daha fazla yatırım almasına yardımcı oluyor.

THORChain’in yeni ana ağı  tanıtıldı. Tanıtımda; ”geniş bir ekosistem ve güçlü bir topluluğa sahip tamamen işlevsel, zengin özelliklere sahip bir protokolün başarısını işaret ediyor” mesajı verildi.

THORChain’in tokeni RUNE’nin fiyatı, projenin 22 Haziran’da ana ağının resmi lansmanını duyurmasından bu yana %16 arttı. Ekip, Binance’de borsa kullanıcıları için toplam 1 milyon dolar değerinde RUNE ödülü içeren bir “Bir Milyonda Bir RUNE Kampanyası”nın lansmanının yanı sıra Çarşamba günü ana ağ lansmanını da duyurdu.

THORChain haberi RUNE fiyatının ilerlemesini sağladı

Her iki duyurunun peş peşe gelmesi RUNE’daki fiyatı yerinden kıpırdattı. RUNE %16 artışla 2.25 dolara kadar kendini çıkardı. Fiyat son yedi gün içinde %31’lik bir performans gösterdi. 

Artış, RUNE için çok ihtiyaç duyulan bir rahatlama sağladı. Ancak fiyat Haziran başındaki 3.21$’dan hala %31 düşük.

RUNE hakkında bilinmeyenler 

THORChain, kullanıcıların Binance Smart Chain, Ethereum, Dogecoin ve Bitcoin gibi çeşitli ağlarda likidite havuzları aracılığıyla varlıkları takas etmelerini sağlıyor. Ayrıca zincirler arası değişim ve tahvil kanıtı ağıdır. Borsa aynı zamanda sentetik varlıkların ticaretini de destekliyor.

Projeye göre, 3,7 milyar dolardan fazla yerel zincir içi takas işlemi gerçekleştirdi. Yani kabaca 299,7 milyon dolar değerinde toplam kilitli değere (TVL) sahip. Özellikle Binance, Crypto.com, Coinspot, Swyftx ve Ku Coin, varlığı destekleyeceklerini belirttiler.

2018’de başlatılan proje, Nisan 2021’de yayına giren “çok zincirli kaosnet” adlı beta sürümünden geçiş yapıyor. Geçmişte multi-milyon dolarlık hack’lere konu olmuştu.

THORChain blok yapısı

THORChain, kendi blok zincirini piyasaya sürmeden önce, başlangıçta Binance Chain ve Ethereum’da tokeninin iki çeşidiyle piyasaya sürüldü. Ekip daha sonra, geçmişte bu iki varlığın para basma özellikleriyle ilgili endişelerini dile getirdi. Bununla beraber kendi ticaret pazarını böldü.

Ana ağ lansmanının bir parçası olarak, THORChain, tokenin yeni tamamen yerel ve birleşik varyantında aşamalı geçişin bir parçası olarak bu iki RUNE varyantını önümüzdeki altı ay içinde sona erdirmeyi umuyor. Ekip, bunun daha fazla cüzdanın varlık için destek sağlamasına yardımcı olacağını belirtti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin