Thomas Lee: “İnsanlar uzun vadede büyük bir geri dönüş yaptı.”
Thomas Lee: “İnsanlar uzun vadede büyük bir geri dönüş yaptı.”

Thomas Lee: “Kripto paralardaki panik satışı küresel piyasalarla ilişkili.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat’tan Thomas Lee, mevcut ayı piyasası ve diğer kripto para birimleri için panik satışlarının ne anlama geldiğini anlattı.

Thomas Lee: “İnsanlar uzun vadede büyük bir geri dönüş yaptı.”

Tom Lee, Dow ve S&P’nin şu anda gerçekleşmekte olan küresel piyasadaki erimesi ve Bitcoin ve XRP gibi kripto para birimlerinin küresel piyasalarla “olumsuz bir korelasyon” kurduğunu tartıştı. Son altı haftada küresel pazarın %10’luk erimesinin bu senaryoyu tersine çevirdiğini ve kripto paranın artık panik satışına yol açan küresel pazarlarla ilişkilendirildiğini ekledi.

Lee’ye göre panik satışı Bitcoin için iyi bir zamanda satın almak ve 200 puan düştüğünde S&P’ye yatırım yapan kişilerin hisse senetlerini panikle satmasına kıyasla iyi getiri elde ettiklerini söyledi. Lee ayrıca, insanların kısa vadeli bir kayıp yaşamasına rağmen uzun vadede büyük bir geri dönüş yaptığını da belirtti.

“2019’da Bitcoin ve diğer kripto paralara yönelik bir yatırım dalgası olacak.”

Lee konuya yönelik şunları söyledi:

Bana göre kripto, Bitcoin’in yakın vadede bir dezavantajı olabilir. Ancak bu varlık sınıfı her geçen gün genişliyor ve büyüyor.

Ayrıca Lee, her zaman endişelenilmemesi için kripto para birimlerine %2’den fazla yatırım yapılmaması gerektiğini de ekliyor.

Bazı kripto projelerinin umutsuz olduğunu fark etmişsinizdir. Ama Bitcoin, Ethereum veya XRP güce sahip. Ve bunlarda, protokollerin aslında tamamen kırıldığını düşünmedikçe panik satışının neden olduğu fiyat bozulmalarını görüyorsunuz.

Lee, 2019’un Bitcoin açısından iyi geçeceğini ve Bitcoin için daha fazla benimsenme ve gerçek dünya kullanım durumlarını beklediğini söylüyor. Ayrıca Lee, önümüzdeki yıl için Bitcoin ve diğer kripto paralara yönelik bir yatırım dalgası olacağını ifade etti.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin