THODEX mağdurlarına geri ödemeler başlıyor mu?
THODEX mağdurlarına geri ödemeler başlıyor mu?

Thodex mağdurlarına müjde! Geri ödemeler başlıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası Thodex üzerinden binlerce insanı mağdur edip kayıplara karışan Faruk Fatih Özer’in, şikayetlerini geri çekmesi karşılığında sekiz müştekiye toplamda 2 milyon lira gönderdiği iddia edildi.

Uzlaşmaya gidilecek

Finans Gündem’in haberine göre Thodex isimli kripto para borsasında binlerce kişinin dolandırıldığı iddiasına ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor. Müşteki avukatlarından Sinan Keskin, yurt dışında firari bulunan şirketin CEO’su Faruk Fatih Özer’in ve Thodex şirketinin avukatının kendisiyle irtibata geçtiğini ve uzlaşmaya gitmek istediklerini söyledi.

Avukat Sinan Keskin, “Biz de buna istinaden uzlaşma görüşmelerini müvekkillerimizin hak ve menfaatleri gereğince yürüttük. Aynı zamanda müvekkillerimizden bu uzlaşmaya onay verdiklerine dair yazılı ve sözlü taahhüt aldık, muvafakat aldık. Buna istinaden geçen hafta perşembe günü müvekkillerimizin hesabına uzlaşmaya konu zarar miktarı yatırılmış olup, biz de tarafımızdan teyit ettik” şeklinde konuştu.

Dilekçeler verildi

Keskin şöyle devam etti:

Birçok müvekkilimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bir kısım müvekkillerimiz uzlaşma kapsamında zararlarının giderilmesini kabul etti. Biz de şikayetten vazgeçme dilekçelerini verdik. Tabi uzlaşma kapsamında zararları giderilen müvekkiller yakınlarına da bunları aktardılar. Aynı zamanda yeni vekaleten çıkartan müvekkillerimiz de var. Bunlarla ilgili uzlaştırma görüşmeleri devam ediyor. Faruk Fatih Özer ilk defa ödemeleri dosya kapsamında gerçekleştirmiş oluyor.

Şikayetten vazgeçmeyenler için Faruk Fatih Özer hakkında soruşturmanın devam edeceğini vurgulayan Avukat Keskin, “Ama birçok mağdur da uzlaşma anlamında olumlu bakıyor sürece. Olumlu bakmayanlar için de süreç devam edecektir. Geçen hafta itibariyle sadece 8 kişinin zararı giderildi. Bunların zarar miktarı da yaklaşık 2 milyon civarında. Bunlar banka hesaplarına yattı, biz de ofisimiz olarak teyit ettik bankaya yattığını” dedi.

İddialar gerçek mi?

Tüm bu gelişmelerin birer iddiadan ibaret olduğunu belirtmiş olalım. İlerleyen günlerde konuyla ilgili daha somut bilgiler gelirse siz değerli okuyucularımıza aktarmayı sürdüreceğiz.

finansgundem


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin