THETA için çok kritik bir haftaya giriyoruz! Neler olacak?
THETA için çok kritik bir haftaya giriyoruz! Neler olacak?

THETA için çok kritik bir haftaya giriyoruz! Neler olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cuma günü geç saatlerde, kullanıcılar THETA cüzdan bakiyeleriyle ilgili sorunlar yaşadılar. Ancak ağda herhangi bir sorun yaşanmadı ve kullanıcı arayüzü arızası giderildi. Bir hack korkusu sonrasında fiyat yaklaşık %4 arttı ve ticaret hacmi son 24 saatte %21 düştü. Düşen ticaret hacmi bir düzeltmenin başlangıcına işaret edebilir. Analistler, fiyat düşüşünün ortaya çıkması durumunda 10 dolar seviyesinin altına düşeceğini tahmin ediyorlar.

THETA’nın fiyat grafiklerine ve trendlerine göre, tarihsel olarak fiyat trendlerine bağlı olarak fiyatta bir düşüş olabilir. Geçmişte THETA’nın getirilerine bakınca, eğer ralli mevcut seviyede başlarsa çift haneli bir ralliye yol açabileceği görülüyor.

2020 ve 2019’daki yatırım getirisine göre, bu yıl getiri %515. Altcoin fiyatında dikey büyüme için yer var ve fiyat trendine bağlı olarak, böyle bir fiyat hareketi en son Aralık 2020’de gerçekleşti ve fiyat %172 artarak 0,65 $’dan 1,77 $’a çıktı. Bu tür geçmiş büyümeye dayanarak, mevcut fiyat hareketinin bunu konsolidasyon aşaması olarak ilan etmesi pek muhtemel değil.

Bir yükseliş yaşansa da sınırlı olabilir. Fiyatta bir düzeltme meydana gelirse ve 10 dolar seviyesinin altına düşerse, 7 doların altına kademeli bir satış olabilir. Şu anda, haftalık getiri yaklaşık %5 ve Cinedigm ile yakın zamanda yapılan entegrasyon, Cinedigm artık yerel TFUEL mikro ödemelerini entegre ettiğinden, gerekli artışı sağlamış olabilir. Bu artış, 3.0 lansman gecikmesinin bir sonucu olarak düşen fiyatta bir toparlanmaya yol açmış olabilir. Ancak fiyat tablosuna göre fiyat 13 $ seviyesini geçene kadar iyileşme tamamlanmayabilir.

Coinlib’in yukarıdaki fiyat tablosuna göre, Theta’nın fiyatı şu anda ATH’den %20’nin üzerinde. THETA’nın fiyat rallisi henüz sona ermedi. Lansman sonrası fiyat hareketinde bir yavaşlamaya rağmen, yükselişin Binance ve Huobi’deki artan piyasa değeri ve ticaret hacmine bağlı olarak uzatılacağı beklentisi var. THETA fiyatı, yukarıdaki ölçütlere göre bir sonraki ATH’ye doğru yükseliyor ve bu, perakende yatırımcıların spot borsalarda satın almaları için ideal bir zaman olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin