Theta alınır mı, satılır mı? Teknik anailz
Theta alınır mı, satılır mı? Teknik anailz

THETA analizi: Alınır mı, satılır mı? Olası senaryolar ne? İşte tüm detaylar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçen hafta %40’tan fazla düşen THETA fiyatı 2,5 dolar desteğine yaklaştı. Son olarak artan satış baskısı, düzeltme aşamasını harekete geçirmişti. Ayrıca yatırımcıların zihinlerini kontrol eden aşırı korku, düşüş eğilimini tehdit ediyor. Peki THETA 2 doların altına iencek mi?

Temel teknik bilgiler

  • THETA fiyatı bir haftada %40 düşerek 2,5 dolara ulaştı.
  • Theta Network’te gün içi işlem hacmi %23,2’lik bir zararla 209 milyon dolara kadar indi.

TradingView Chart

Theta Network ile ilgili önceki haberlerimize teknik tablo, yabanda 3,7 dolarlık kritik aylık destekle çift dipli bir model oluşturuyordu. Fakat kripto piyasasındaki ani çöküş nedeniyle satışlar devam etti ve alıcılar fiyatı 4,6 doların üzerine çıkarmayı başaramadı.

Bu son düşüş, kripto parayı 3,7 ve 2,8 dolarlık iki önemli desteğin altına indirdi ve sadece üç işlem seansında THETA fiyatının %50 devalüasyonuna neden oldu.

Kripto paranın fiyatı günlük grafikteki tüm önemli Basit Hareketli Ortalamaların (50, 100 ve 200) altına düşmüş vaziyette. Ayrıca 50 günlük SMA dinamik direnç sağlamaya çalışırken, SMA’lar da düşüş eğilimini sürdürüyor.

Yönlü Hareketli Endeks, ADX çizgisinin %25 üzerine çıkarak, hareket halindeki sağlam bir trend momentumunu gösteriyor. -DI’deki artış %35’in üzerinde ve +DI’deki keskin düşüş %12’nin altına düştü. Bu boşluk düşüş eğilimi için olağanüstü bir dönüm noktası anlamına geliyor. Bu nedenle gösterge, sağlam bir düşüş eğilimini yansıtıyor.

THETA fiyatı geri çekilme ile 2,5 dolar civarında sabitlendi

TradingView Chart

Theta Network fiyatı, 4 saatlik grafikte düşüş eğilimi gösteren mum çubuklarının ardından 2,5 dolar yatay seviyesinin yakınında dengelendi. Ayrıca fiyat, yeterli arz arayışı içinde bu ters çevrilmiş dirence (2,8 dolar) geri çekilebilir.

Son 24 saatte, gün içi işlem hacmindeki %25’lik düşüşe rağmen, yazının yazıldığı sırada token fiyatı %7,84 arttı. Fakat fiyat 3,27 dolar ve 4,15 dolarda bulunan (Pivot Seviyesi ve R1 Pivot Seviyesi)  direnç seviyelerinden uzak kalıyor. 2,5 doların altında bulunan destek seviyeleri ise 2 dolar ve 1,55 dolar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin