Sandbox analizi: SAND, 1,5 dolar için ralli başlatabilecek mi?

The Sandbox yeni bir Meta şehri daha duyurdu, işte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meta evreninde gelişmeler 2022 yılı itibarıyla hız kazandı. Platformlar, projelerini geliştirmek için kıyasıya yarış içindeler. Bu alanda daha önde olan ise kripto dünyası. MANA, SAND, RACA, CEEK ve daha niceleri büyük işler başarmanın peşinde. Fakat aralarında sadece birkaç tanesi en iyi olabilir. Bu yüzden The Sandbox, çalışmalarını daha da hızlandırdı. Şimdi ise proje ekibi yeni bir şehir üstünde çalışıyor. 

Meta’nın önemli yapı taşları arasında gösterilen SAND, yeni bir müjdeyi takipçileriyle paylaştı. Kripto hizmetleri sağlayıcısı Coincheck ve oyun meta veri tabanının kullanımını teşvik eden önde gelen bir şirket olan The Sandbox, bugün şirketlerin yeni bir meta veri tabanı şehri inşa etmeye başladığını resmi olarak duyurdu.

Geçtiğimiz hafta Sandbox, yeni bir anlaşmaya imza atmıştı. Sürekli projesine yeni ortaklar dahil eden kripto para birimi son olara Warner Mucis Group ile anlaşma sağlamıştı. Yapılan anlaşmayla birlikte müzik temalı bir sanal dünya kurulması düşünülüyor. Tüm bunlarla beraber proje yeni şehir inşasıyla kendini daha çok geliştirmiş olacak.

Sandbox, yeni şehrin detayları hakkında bilgi verdi

Metaverse altyapısının önemli ayaklarından biri olan The Sandbox, yeni şehir hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Oasis TOKYO olarak adlandırılan proje, Coincheck’in sahip olduğu arazi üzerine inşa edilecek yakın bir gelecek şehridir. Şirkete göre, yeni şehrin detayları 2022 yılının baharında sunulacak. Ekip tarafından yapılan açıklamada;

“Oasis TOKYO, 2035 yılı yakın gelecekteki şehir konseptini sergileyen bir Metaverse ve Non-Fungible Token (NFT) içeren bir topluluk platformudur. Sanat müzeleri, sahneler ve diğer tesisler, Japonya imajını çağrıştıran sembolik bir sokak manzarasında yer almaktadır. Şehir, şirketler kendi topluluklarını geliştirmeye teşvik edilirken, farklı alanlardan sanatçılar ve hayranlarının bağlantı kurması için bir forum sunmak üzere tasarlandı.”

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin