The Chain Stars
The Chain Stars

The Chain Stars dünya Blockchain yıldızlarını ağırlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Profesyonel uzmanlık anlayışı ve teknoloji ekseninde şekillenen The Chain Stars, yeni nesil marketing liderlerini arıyor!

Zamanın evrimini algılayan, dönüşümlere açık olan ve potansiyel vaat eden fikirleri olan herkes The Chain Stars kulübünde yeni bir yaşama adım atıyor. Küresel bazda benzersiz olan süreç, üst düzey etkinlikleri ve promosyonlarıyla büyük ilgi uyandırıyor.

Blockchain teknolojilerinden beslenen The Chain Stars’ın ilk ayağı 11-12 Ağustos tarihlerinde İstanbul The Point Hotel‘de start alıyor. İlk Blockchain ülkesi olan Liberland’ın Devlet Başkanı Vit Jedlicka ve Polonezya Kralı gibi güçlü isimler etkinlik katılımcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor!

Katılımcılarına güven ve başarı odaklı bir yaşamın anahtarını sunuyor

The Chain Stars’ın alt kuruluşu The Chain Startups, kreatif internet girişimlerine gerekli teknik ve finansal desteği sağlıyor. Bir başka alt kuruluşu olan The Chain Donation ise yine Blockchain tabanlı olması sebebiyle büyük heyecan uyandırıyor.

Yardımlaşma unsurunu ön plana çıkaran The Chain Donation, dünyayı daha iyi bir yer hâline getirme mottosuna hizmet ediyor. Blockchain teknolojilerinin etkileyici bir yansıması olan The Chain Donation, insanlar arasındaki iyilik zincirini kuvvetlendiriyor. Benzersiz yenilikler ve fırsatlarla dolu olan The Chain Stars dünyası katılımcılarına güven ve başarı odaklı bir yaşamın anahtarlarını sunuyor.

Pek çok önemli katılımcı sahne alacak

Bu görkemli ve ücretsiz etkinliğe güç katacak olan yıldız konuşmacılar, The Chain Stars kulübünün güven ve başarı odaklı mottosuyla ilgili değerli açıklamalarda bulunmaya hazırlanıyor.

Konuşmacılar arasında Orka Hotel Zincirleri CEO’su Ercan Torunoğulları, Blockchain yazılımı ve danışmanlığı alanında uzman Rolling Cryptos CEO’su David Widmann, BlockchainMonk CEO’su Karthik Iyer ve Imagine8 CEO’su (Crypto Villages) Ilya Frolov gibi değerli isimler yer alıyor

Özverili, yenilikçi, geleceğe dönük ve etkileyici fikirleri olan lider adayları bu benzersiz etkinlikte önemli uzmanlarla bir araya geliyor. Finansal özgürlüğün önünü açan yeni nesil girişimcilik kulübü The Chain Stars’ın gala yemeği ve seminerler düzenlenen etkinlik kapsamında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

Katılım ve detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

The Chain Stars

Web Sitesi

FacebookTwitterInstagramLinkedIn

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin