Bankacılık devi Tezos ağında menkul kıymet tokenı oluşturuyor – işte ayrıntılar
Bankacılık devi Tezos ağında menkul kıymet tokenı oluşturuyor – işte ayrıntılar

Tezos (XTZ) MainNet lansmanını duyurdu ve yüzde 30 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta sonu boyunca kripto para piyasası hareketleri her zaman ilgi çekici oldu. Pek sık olmasa da, insanların hiç beklemediği zamanlarda bazı şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. Tezos (XTZ) fiyatı şu anda göz dolduruyor ve hiç beklenmedik bu yükselişiyle aylar süren ayı baskısından sonra hoş bir manzara sunuyor.

Tezos (XTZ) fiyat grafiği
Tezos (XTZ) fiyat grafiği

Tezos (XTZ) güçlü fiyat eğilimini sürdürüyor

Tezos ekibi tüm iç sorunlarını geride bıraktığından beri, proje çok büyük gelişmeler kaydetti. Sonunda yatırımcılara verilen tokenler ve beta testine giren proje ile doğru yönde önemli bir adım atıldı. Tezos için beklentiler şu an itibariyle hiç bu kadar yüksek olmadı, ancak bu sadece başlangıç olabilir.

Daha spesifik olarak, mevcut Tezos fiyat ivmesi, bu projeyi çevreleyen çok fazla destek olduğunu gösteriyor. Bu gibi şeyler genellikle hafta sonu boyunca kripto dünyasında meydana gelme eğiliminde olsa da, XTZ’nin şu anda bu kadar yüksek bir fiyat sıçramasının farklı bir nedeni var. Geliştiriciler, bu projenin gerçek dünyada ne kadar uygulanabilir olacağını gösterecek olan proje için önemli bir dönüm noktasını açıkladılar.

Tezos (XTZ) en değerli 5 kripto para arasına girebilir

Tezos projesi önümüzdeki günlerde kendi ana ağına geçecek. Geliştiricilere göre, Tezos ana ağı Pazartesi günü yayınlanacak. Bu, son iki yılda en başarılı ICO’lardan biri için önemli bir gelişmeyi işaret ediyor. Hatta bu işarete dayanarak bazıları, Tezos’un yakın gelecekte kripto para piyasasında ilk 5’e gireceğini iddia ediyor. Bu noktada, bu sektörde çok şey yaşanmış olmasına rağmen, bu pek olası görünmüyor.

Tezos fiyatının önümüzdeki saatlerde ve günlerde ne kadar yüksek olacağını tahmin etmek çok zor. Mevcut momentum, önümüzdeki günlerde 2 dolara sıçrayan bir atlayışa işaret ediyor gibi görünse de, ikincisi pozitif kâr elde etmek isteyen yatırımcıların sayısını görmezden gelinemez. Şimdilik, bu trendi yedeklemek için çok az işlem hacmi görünüyor. Kripto paranın buna rağmen 1,6 doların üzerinde kalacağı tahmin ediliyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin