Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?
Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?

Tezos (XTZ) inanılmaz artış gördü: İşte bunun tetikleyicileri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tezos (XTZ) yedi günde %33 değer kazandı. Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire tarafından yapılan olumlu açıklamalar kripto paranın yükselişine katkı sağladı.

Tezos (XTZ) yedi günde %33 değer kazandı

Tezos’un teknik seviyeleri, yüksek seviyelerden gelen düzeltmelere rağmen güçlü bir şekilde olumlu seyrediyor. Tezos, 2019 yılının Nisan ayında en iyi performans gösteren altcoin oldu. Hem dijital varlığın işlem hacmi hem de pazardaki yükseliş, geniş çaplı kripto para birimi konsolidasyonunda artmaya devam ediyor. Tezos piyasa değerinde şu an 1 milyar doları hedefliyor, ancak şu anda bu akam 870 milyon dolar olarak duruyor. Ticaret hacmi dün 11 milyon dolara yükseldi, ancak basın zamanında 8,7 milyon dolara düştü.

CoinMarketCap’teki veriler de son 24 saatte kriptonun değerinin %3 oranında azaldığını gösteriyor. Ancak Tezos, son yedi gün içinde %33 büyüme kaydetti. Tezos, şu anda 15’inci en büyük kripto para. Fransa Maliye Bakanı Bruno Le Maire’nin Paris Blockchain Haftası Zirvesi sırasında yaptığı açıklamaların ardından geçen haftaki artış büyük oranda trader’lardan gelen olumlu düşüncelerle desteklendi.  Maliye Bakanı konuya yönelik şunları söyledi:

Özellikle Tezos’u düşünüyorum ve bu proje kamu Blockchain’lerinin bilinen kusurlarını aşan bir Blockchain protokolünün geliştirilmesine izin veriyor.


XTZ/USD 1 saatlik grafik

Tezos fiyat güncellemesi

XTZ/USD yükselen bir kanalda işlem yapıyor. Fiyat, temel olarak Coinbase’deki listelenmenin ardından yukarıdaki haberler tarafından desteklenen daha yüksek ve daha düşük fiyatlar oluşturuyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin