Tezos fiyat tahmini ve analizi: XTZ için geniş teknik görünüm ne anlatıyor?
Tezos fiyat tahmini ve analizi: XTZ için geniş teknik görünüm ne anlatıyor?

Tezos (XTZ) hakkında son gelişmeler ve XTZ fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tezos (XTZ) fiyatı, 5 ayın en yüksek seviyesi 3,40 dolar sonrası 3,00 doların üzerinde kalmaya çalıştı.

Temel analiz: imToken, Tezos’a desteğini duyurdu

Ethereum ve Bitcoin cüzdanı imToken, Tezos’a destek verdiğini duyurdu. Duyuru, kripto varlıklarda dijital değer depolamayı birleştirmeyi ve dijital cüzdanlar aracılığıyla aktarmayı içeren popüler fenomene bir başka katkıyı gösteriyor.

Tezos, her türlü işletme için yeni nesil finansal ağları ve yönetişim sistemlerini tanıtan PoS blok zincirlerinden biri. Bu yeni finansal ağlar altında, kullanıcılar katkılarının boyutuna göre ödüller alabilirler.

Tezos, ağın güvenliğini sağlamak için yüksek hesaplama kaynakları gerektiren Bitcoin’e kıyasla, ağındaki güvenliği daha çevreci ve düşük maliyetli bir şekilde korumak için Liquid Proof of Stake (LPoS) protokolü adlı bir fikir birliği mekanizması kullanır.

TZ APAC’ın yöneticisi David Shin, “imToken ile olan bu entegrasyon, ödeme işlemlerinin dönüşümünü sürdürmekle kalmıyor, aynı zamanda topluluğun Tezos protokolünü geliştirmeye ve ilerletmeye devam etmesine de olanak tanıyor.

Tezos entegrasyonu, kullanıcıların tezlerini Tezos ekosisteminde bulunan imToken ve diğer doğrulayıcılara atayarak ağın güvenliğini sağlamasına yardımcı olacaktır. Doğrulayıcılar, cüzdan kullanıcıları adına ağın güvenliğini sağlamaktan sorumludur.

İmToken CEO’su Ben He, “Ethereum en başından beri odak noktamız oldu, ancak PoS zincirlerinin daha düşük işlem maliyetleri ve enerji verimli kullanımları nedeniyle popülerlik kazanmasıyla birlikte, kullanıcılarımız denemek ve kullanmak için daha fazla PoS zinciri istiyor” dedi.

Tezos’un tanıtımı, en son teknolojiyi temsil eden kendi kendini değiştiren bir yönetişim mekanizması getireceğini de sözlerine ekledi.

Teknik analiz: XTZ ‘de düzeltme nereye kadar sürer?

Tezos fiyatı, 3,40 dolara yakın 5 ayın en yüksek seviyesine çıktığından bu yana yaklaşık % 20 düştü. Dijital varlık bu hafta yaklaşık % 8,5 daha düşük işlem görürken, bu ayın başından bu yana yaklaşık % 40 arttı.

Fiyat hareketi, bu çizginin üzerinde günlük kapanış sağlamasına rağmen 3,00 $ seviyesinin üzerinde kalmaya çalıştı. Bitcoin’deki bir geri çekilme, 200-DMA’nın oturduğu 2.50 $ civarında bulunan kısa vadeli destekle birlikte altcoinlerde de bir düzeltmeyi kolaylaştırdı. Bu muhtemelen XTZ yatırımcılarının piyasanın pozitif tarafına geçmesi için bir fırsat olarak görülüyor.

Özet

Çinli dijital cüzdan imToken, halka açık blockchain Tezos’un entegrasyonunu duyurdu. Bu arada, XTZ son birkaç ayın en yüksek seviyelerini yaklaşık % 20 düzeltti. İleriye dönük olarak, fiyat hareketinin 2,50 ile 3,40 dolar arasında işlem görmesi muhtemeldir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin