Tezos (XTZ) grafiğinde Golden Cross görüldü! Beklenen yükseliş geliyor mu?
Tezos (XTZ) grafiğinde Golden Cross görüldü! Beklenen yükseliş geliyor mu?

Tezos (XTZ) grafiğinde Golden Cross görüldü! Beklenen yükseliş geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos (XTZ), pozitif pazar hakimiyeti sayesinde önceki 24 saatte gün içi düşük seviyesi olan 1,07 dolardan yükseldi. XTZ fiyatı kademeli olarak son 7 günün en yüksek seviyesi olan 1,24 dolara ulaştı ve boğalar hakimiyetini sürdürüyor. Bu yazının yazıldığı sırada, XTZ’nin fiyatı %10,51’lik bir artışla 1,19 dolara yükseldi.

Yükseliş ivmesi devam ederse ve 1,24 dolarlık direnç seviyesi tutunamazsa, sonraki direnç seviyeleri sırasıyla 1,30 dolar ve 1,40 dolar civarında olabilir. Ancak düşüş baskısı devam ederse, 1,10 dolar ve 1,00 dolar destek seviyeleri test edilebilir.

Piyasa kapitalizasyonu %10,28 artarak 89.910.019 yükseldi ve 24 saatlik işlem hacmi %193,41 artarak 89.910.019 dolara yükseldi. Bu artışın asıl nedeni varlığa olan talepten kaynaklanıyor.

XTZ 2 saatlik fiyat tablosunda, kısa vadeli MA uzun vadeli MA göstergesini geçerek Golden Cross sinyali sağladı ve yakında olası bir yükseliş eğiliminin sinyalini verdi.

Ayrıca, her iki hareketli ortalamanın üzerine çıkan fiyat hareketi, kısa vadeli trendin yükselişe, uzun vadeli trendin olumluya dönüştüğüne işaret ederek yakın zamanda bir yükseliş umutlarını destekliyor.

Bununla birlikte, Klinger Osilatörü, 2.552K değerinde düşüş eğilimi oluşturdu. Yükseliş momentumu hız kaybediyor olabilir ve yatırımcılar yükseliş trendinin devam edip etmeyeceğini veya bir düzeltmenin yaklaşıp yaklaşmadığını kontrol etmek için ek fiyat hareketlerini takip etmeli.

XTZ fiyat grafiğindeki stokastik RSI, 14.31 değeriyle aşırı satış bölgesinde yer alıyor, yatırımcılar bunu olası bir satın alma fırsatı olarak görürse piyasanın yükseliş eğilimi artabilir. Golden Cross oluşumu, kısa gelecekte olası bir yükseliş kırılmasına işaret ettiği için bu hareketi destekliyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin