Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?
Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos, 7,20 dolarda yeni bir ATH bildirdi ve önümüzdeki birkaç gün içinde 6 dolar işaretinin üzerinde bir miktar konsolidasyon yaşaması muhtemel. Nano ise son birkaç gün içinde düşüş ivmesi yaşadı.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

Tezos, 7,21 dolarda tüm zamanlar rekorunu kırdı ve bu yazı yazılırken 6,16 dolarda destek seviyeleri ve 6,8 dolarda dirençle karşı karşıya kaldı. OBV, bu ileriye doğru dalgalanmadan sonra nispeten düzdü. Beyazla işaretlenmiş olan kısım OBV’de bir kattı (değer önemsiz, önemli olan göreceli konumu) ve bu katın altındaki OBV kırılması, XTZ için 6 doların altında daha derin bir geri çekilme sinyali verecektir.

MACD de fiyatın yanında geri çekiliyor ve bu yazı yazıldığı sırada sıfır çizgisinin hemen üstünde ve aşağıya doğru ilerliyor. Bu hareketin sonucunda XTZ’nin desteği bir kez daha test ettiğini görebiliriz.

Ontology (ONT) fiyat analizi

ONT, bir haftadan daha uzun bir süre önce yükselen kanalın altında kırıldı ve aşağıda 1,78 dolar noktasına kadar geri çekilmek zorunda kaldı. O zamandan beri 1,83 dolar seviyesi destek olarak kaldı ve ONT 1,9 dolar seviyesinde dirençle karşılaştı.

Ticaret hacmi son günlerde düşmeye başladı ve bu, 1,8 – 1,9 dolar seviyeleri arasında ONT için erken bir konsolidasyon işareti olabilir. RSI ayrıca son 24 saat içinde nötr 50 hattının etrafında dolaşıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin