Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?
Tezos ve Algorand fiyat analizi: XTZ ve ALGO nereye gidiyor?

Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos 3,8 dolarlık destek seviyesinden sıçradı, ancak önümüzdeki günlerde burayı tekrar ziyaret edebilir. Dash ise zayıflayan bir yükseliş ivmesi gösteriyor.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

Geçtiğimiz hafta, XTZ’nin 4,5 dolar işaretinde reddedildiğini gördük. O zamandan beri direnç olduğunu doğrulamak için 4,32 dolar seviyesini test etti ve bir sıçrama gördüğü 3,79 dolara düştü.

3.8 dolar güçlü bir destek seviyesi ve çizilen aralık (mavi), XTZ’nin Şubat ayının sonlarında birkaç gün boyunca 3,2 – 3,8 dolar aralığında işlem gördüğünü gösteriyor. MACD sıfır çizgisinin altında ancak yükseliş eğilimi gösterdi. Yine de, MACD ve sinyal çizgileri birbirine çok yakın ve güçlü bir momentum eksikliği gösteriyor.

XTZ’nin, satıcıların yeniden güçlü olma ihtimalinin yüksek olduğu 4 doları yeniden test etmek için 3,8 dolardan bir sıçrama görmesi muhtemel.

Dash (DASH) fiyat analizi

Dash, 93.8 dolardan 336 dolara yükselişinin %38.2 geri çekilme seviyesi olan 205 dolarda destek bulduktan sonra azalan trend çizgisini (turuncu) geçti.

RSI daha düşük zirveler oluştursa bile DASH fiyatı, kripto paranın arkasındaki yükseliş momentumunun zayıfladığını gösteriyor. 230 dolardaki talep zayıflarsa, fiyatın 220 dolar seviyesini destek olarak tekrar ziyaret ettiğini görebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin