Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler
Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler

Tezos ve Dash fiyat analizi: XTZ ve DASH için beklenen yön, teknik görünüm ve önemli seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos grafiği dalgalı günler geçiriyor ve gözünü daha yeni yerel zirvelere dikti. Ancak göstergeler bir tersine dönmenin yakında fiyatları etkileyebileceğini gösterdi. İvme alıcılara doğru kayarken DASH yükselişe geçti.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

Tezos, fiyatın geçen hafta 2,18 dolar desteğinden yükselmesinin ardından yükseliş ivmesi buldu. XTZ bu destek seviyesine dokunduktan sonra %30’un üzerinde yükseldi, hatta yerel bir zirve olan 3,09 dolara dokundu. Uzatılmış bir boğa koşusu XTZ’yi Ağustos 2020 seviyelerine yükseltebileceğinden, kriptonun fiyatı önümüzdeki birkaç işlem seansında dikkatle izlenecek. Şu anda göstergeler, ihtimaller arasında bir geri çekilme olabileceğini ve momentumun satıcılara doğru kayabileceğini gösterdi.

Göreceli Güç Endeksi aşırı alım bölgesinde olduğundan, potansiyel bir tersine dönme, fiyatın düşmesiyle sonuçlanabilir ve fiyat 2,69 dolar desteğine doğru hareket edebilir.

Bununla birlikte On Balance Volume göstergesi RSI ile aynı fikirde değil ve alıcı sayılarındaki artışın, yükseliş eğiliminin birkaç seans için daha fazla artabileceğini öne sürdü.

DASH fiyat analizi

DASH, son 24 saatte %5’in üzerinde düşüşle 127 dolardan işlem görüyor. 119,9 dolarlık destek bir miktar mola verdi ve fiyat, son birkaç işlem seansındaki ani direncine doğru hareket etmeye başladı. Yükseliş senaryosu, fiyatın üst tavanının üzerinde kırıldığını görebilir ve 135,6 dolarlık güçlü direnç seviyesine yönelebilir. Göstergeler, fiyatın ilerlemesi için bir yükselişe işaret ederken, fiyat 135,6 doları aşmak için piyasanın bütününden daha fazla desteğe ihtiyaç duyabilir.

MACD, hızlı hareket eden hat Sinyal hattını yakalamaya çalışırken düşüş eğiliminde. Awesome Osilatör bir yükseliş sinyali kaydetti ve momentumun yakın gelecekte alıcılara doğru kayabileceğini ima etti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin