Tezos ve Verge fiyat analizi: XTZ ve XVG için izlenecek kritik seviyeler
Tezos ve Verge fiyat analizi: XTZ ve XVG için izlenecek kritik seviyeler

Tezos MainNet’in aktif olduğu 3 şey

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Artık Tezos MainNet’in (ana ağ) resmen başlatılması ile artık kullanıcılar bu momentumdan yararlanmak için yollar arıyorlar. Tezos MainNet lansmanı gerçekleştiği sırada birkaç ilginç gelişme yaşandı ve aşağıdaki üç gelişme göz önünde bulundurulmaya değer. Bu değişikliklerin tümü, ilerleyen Tezos ekosistemi üzerinde olumlu bir etkiye sahip olabilir.

Tezos MainNet’in aktif olduğu konular

3- Android için Cortez cüzdanını keşfetme

Bazı Tezos meraklıları Android ekosistemi için Cortez cüzdanından haberdar olabilirler. Tüm yerel Tezos işlevlerini tüm dünyadaki mobil kullanıcılara getirdiği için çok ilginç bir gelişme. Cortez cüzdan ana ağı çözüm olarak görür ve diğeri testnet için tasarlandı.

Bu aynı zamanda Cortez mobil cüzdanının ilk göze çarpan özelliği. Topluluğun bu cüzdana nasıl tepi verdiğini görmek ilginç olacak. Çünkü bu, şimdiye kadar sadece bir düzine kez indirildi. Daha fazla insanın bu projeye önem vermesi ile bu rakamın önümüzdeki haftalarda artacağı kuşkusuz.

2- Bitfinex’te XTZ işlemleri

Borsa dünyasında oldukça şaşırtıcı bir gelişme, Bitfinex’in izniyle geliyor. Bu önemli borsa zaman içinde yeni jetonlar, tokenler ve varlıklar eklemeye devam etmek istediklerini açıkça ortaya koydu.

Şu an için, Bitfinex, BTC ve USD çiftleri aracılığıyla Tezos işlemlerini destekleyecek. Bu pazarın likiditesinin nasıl geliştiğine bağlı olarak marj ticareti ve eşler arası işlevsellik zamanla eklenecek. Doğrudan fiat para birimi desteği, çok sayıda yeni yatırımcıyı Tezos’a sunabilir, çünkü fiat döviz ağ geçitleri, başarılı olmak için herhangi bir varlık veya para birimi için hayati öneme sahip.

1- Düğümlerin sayısını artırma

Bir Blockchain’in yayınlandığı her zaman olduğu gibi, ağ düğümleri için artan bir talep var. Tezos durumunda, bir düğüm kurmak pek çok farklı şekilde yapılabilir. Reddit’te çeşitli rehberler ortaya çıkıyor, ancak geliştiricilerin ilgi artışı için hazırlandıkları görülüyor. Bu nedenle, Docker görüntüleri ana net başlatmadan önce oluşturuldu.

Docker görüntülerinin ana sebebi, ağın bir parçası haline gelmesini çok daha kolay hale getirmeleri. Tezos söz konusu olduğunda, görüntüler iki dakika veya daha kısa sürede kurulabilir. Bu, herhangi bir ekstra çaba olmadan bir düğümü döndürmek isteyenler için ideal bir çözüm. Ağın daha “gelişmiş” bir parçası olmakla ilgilenenler daha ayrıntılı kılavuzlara bakmak isteyebilirler.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin