Tezos fiyat tahmini ve analizi: XTZ için geniş teknik görünüm ne anlatıyor?
Tezos fiyat tahmini ve analizi: XTZ için geniş teknik görünüm ne anlatıyor?

Tezos Kraken listelemesi kripto paraya iyi geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasında bulunan kripto paralar ani bir yükselişin ardından gelen düzeltme ile yeniden sakin bir seyre geçti. Fakat Tezos bu sakin havanın aksine 16 Ekim itibarıyla oldukça hareketli saatler yaşayarak belirgin bir artış gösterdi. Bu hareketin yaşanmasına neden olan Tezos Kraken borsası listelemesi Tezos topluluğunda coşku ile karşılandı.

Tezos Kraken listelemesi ile yüzde 13’ün üzerinde artış gördü

Piyasanın en büyük kripto paraları olan Bitcoin, Ethereum ve XRP ise yeniden ayı piyasasının etkisine girerek hafif yönlü düşüşe girdiler. Yazımızın yayına hazırlandığı esnada Tezos’un son 24 saatlik zaman diliminde CoinMarketCap verilerine göre yüzde 13,37 oranında bir artış kaydettiği görülüyor. Bunun yanında Tezos,  856 milyon doların biraz üzerinde bir piyasa sermayesine ulaştı. Yine son 24 saat verilerine bakıldığında kripto paranın 5.2 milyon dolar işlem hacmi görülüyor. Ve XTZ şu an 1.43 dolardan el değiştiriyor.

Tezos’un pazar hacminin büyük bir çoğunluğu ise  Gate.io’da bulunuyor. Bu tutar toplam ticaretin 1.478 milyon dolarını oluşturuyor. Bitfinex ise 423.157 dolarlık bir tutarı ile Gate.io’yu  takip ediyor.

Tezos (XTZ) ağır ve sağlam adımlar ile ilerliyor

Tezos’un fiyatındaki ani artış sebebi ise  Kraken kripto para borsasında  listelenmesinden kaynaklanıyor. Diğer yandan  Tezos ana ağı birkaç hafta önce piyasaya sürüldüğünden beri, işler XTZ için daha hızlı ilerlemeye başladı. Bu dönemde tokenin borsa desteğinin büyümesi dikkat çekiciyken önümüzdeki dönemlerde de kripto para borsalarının listelemelerinin devam etmesi öngörülüyor.

Bugüne kadar Tezos’un etkileyici bir şekilde ilerlediği görülüyor. Ancak bu gelişmelerin tokenin değeri üzerinde kalıcı bir etkiye sahip olup olmayacağını ise zaman gösterecek. Bunun yanında Tezos ekibinden bir süredir herhangi bir geliştirme haberi almayan Tezos kullanıcıları arasından ufak çaplı bir panik havası hâkimdi. Bu son gelen gelişme ise panik havasının yerini coşkuya bıraktığı görülüyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin