featured

Tezos fiyatı yatırımcılar için ne söylüyor? İleri mi yoksa geri mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – XTZ yatırımcıları, Haziran ayında ayı piyasasının dibine yakın alımlar yaptı. Bu alımları yapanların ardından Tezos fiyatı, %60’ın biraz üzerinde arttı. Bununla birlikte, kripto para birimi ilk büyük direncini gördü.

XTZ şimdi ise 1,94 dolara kadar çıkmayı başardı. Bu, 2022’deki en düşük fiyat noktasından %62’lik bir artışı temsil ediyor. 

1,90$’lık anlık fiyatı, daha büyük satış baskısını yansıtıyor gibi. Bu da grafiklerde hafif bir geri зekilmeye yol açtı.

Söz konusu seviyede Tezos fiyatından ne beklemeliyiz?

Fiyatlar genellikle Fibonacci geri çekilme çizgilerini takip eder ve aşar. Fakat yalnızca yörüngeyi korumak için yeterli momentum olması gerekiyor. Diğer yandan Fibonacci aralığında fiyat özelliklerinde bir şans, fiyatın değişmek üzere olduğunun işareti olabilir.

Piyasa değeri, aynı aralıkta yukarı yönün çifte reddedildiğini vurgulayarak güçlü bir direnç bölgesini teyit etti.

Tezos fiyatı, aynı bölgeyi ikinci kez test ettikten sonra zaten yaklaşık 500 milyon dolar kaybetti. Sert satışların gelmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Tezos blok zinciri, NFT pazarına büyük ölçüde eğiliyor. Bu, NFT hacimlerinin bize herhangi bir noktada XTZ’ye olan talep seviyesinin makul bir ölçüsünü verebileceği anlamına gelir. NFT hacimleri ne kadar yüksek olursa, altcoin talebi de bir o kadar çıkış yakalar.

Ağ, son 2 hafta içinde NFT ticaret hacimlerinde sağlıklı bir büyüme gördü. NFT hacimleri 10 Ağustos’tan bu yana hafifçe düştü. Başka bir deyişle, NFT hacimleri, fiyatı desteklemek için önemli bir talep sağlayamayabilir.

Tezos fiyatı için çözüm

XTZ’nin görünümü, yüksek bir geri çekilme olasılığını gösteriyor. Yine kesin bir şey söylemek güç. XTZ zaten ayılara karşı bir miktar direnç gösteriyor. Piyasa koşulları şu an boğaların lehinde duruyor. Bu süreç devam ederse Tezos fiyatı bir miktar daha ralliye devam edebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin