Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?
Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

Tezos fiyat analizi: XTZ’de kontrol boğaların – Yükseliş sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos, Aralık sonundan bu yana sağlıklı bir yükseliş trendi izliyor. XTZ, son birkaç hafta içinde kazançları diğer altcoinlerin bazı olağanüstü kazançlarıyla eşleşmeyen piyasanın büyük hacimli altcoinlerinden biri. Bir boğa piyasasında yatırımcı ilgisinin olmaması endişe verici bir işaret olsa da, boğaların Tezos piyasasında sürücü koltuğunda olduğunu öne sürebiliriz.

12 saatlik Tezos (XTZ) fiyat grafiği

Tezos’un geçtiğimiz aydaki sağlıklı yükseliş trendi, XTZ’nin 12 saatlik grafiklerde oluşturduğu yükselen kanal (sarı) tarafından yakalandı.

Son patlama, XTZ boğalarının ulaşması için 3 dolarlık bir hedef öngördü ve boğalar kripto fiyatını bu hedefin ötesine yönlendirebildi.

Tezos alıcılarının gündeminde, önümüzdeki birkaç gün boyunca 3 dolarlık bölgenin düşüş baskısına karşı savunması olacak. Başarılı bir savunmanın ardından yukarı doğru bir hareket gelirse, XTZ’nin önümüzdeki iki hafta içinde 3,58 dolarlık bir hedef belirlediğini görebiliriz.

2,95 – 3 dolar bölgesi çok kritik

OBV, Ağustos ayından bu yana kademeli bir düşüş trendi içinde. Geçtiğimiz birkaç hafta, alıcıların bu eğilime kesin bir son verdiğini gördü. XTZ için güçlü satın alma hacmi görüldü ve ralli meşrulaşmış oldu.

RSI yaklaşık bir ay önce 50’nin üzerine çıktı ve aynı seviyenin üzerinde kalarak yükselişin devam ettiğini gösteriyor. Fiyat hareketi, yükselen kanal içinde hareket ederken bunu da yansıttı.

Vurgulanan 2,95 – 3 dolar bölgesi, piyasanın boğalarının önümüzdeki birkaç gün içinde savunması için özel bir öneme sahip. Bu bölgenin altına hareket etmek ve yükselen kanalın altında bir oturumu kapatmak, XTZ için olası bir fiyat düşüşünün sinyalini verebilir. Bu da son haftalarda elde edilen kazanımların çoğunun geri gelmesiyle sonuçlanabilir

Bu nedenle, kanalın alt sınırı hem ayıların hem de boğaların ilgi alanı gibi görünüyor.

Diğer ilgi seviyeleri arasında 3,23 dolarlık direnç seviyesi ve kanalın orta noktası yer alıyor ve her ikisinin de dinamik direnç seviyeleri olarak hareket etmesi bekleniyor.

2,95 – 3 dolarlık bölgeyi düşüş baskısından korumak, XTZ’yi önümüzdeki haftalarda daha fazla kazanç elde etmek için hazırlayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin