Tezos fiyat analizi: XRP %35 arttı, boğalar 7 doları hedefliyor

Tezos fiyat analizi: XTZ 3,40 dolara yükseldi, toparlanma başlıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos fiyat analizi, ilerleyen saatlerinde daha fazla iyileşme beklediğimizden bugün yükselişte. XTZ/USD fiyatı, 3.40 dolarda aşağı yönden güçlü bir ret gördüğünden, hafta sonu toparlanmanın devam etmesini bekliyoruz.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde güçlü bir düşüş gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 15,49 ve yüzde 12,36 düştü. Bu arada Tezos (XTZ), yüzde 21’in üzerinde daha da büyük bir kayıp yaşadı.

Tezos Price Analysis: XTZ spikes to $3.40, begins to recover 1

Son 24 saatte XTZ/USD fiyatı 3.57 dolar ile 5.36 dolar aralığında işlem gördü ve bu da aşırı oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 139 artarak 434 milyon dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 3.53 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 43. sırada yer alıyor.

4 saatlik grafiğe göre, Tezos önceki kaybını telafi ediyor

4 saatlik grafikte, Tezos fiyat hareketinin son saatlerde hızla yükseldiğini ve muhtemelen önümüzdeki günlerde tersine dönüş görebiliriz.

Tezos fiyat analizi: 4 saatlik grafik

Tezos fiyat analizi, geçtiğimiz haftalarda istikrarlı bir düşüş yaşadı. Kasım ayının sonunda, 4,27 dolarda yeni bir ana düşük seviyeye ulaşıldı, bu da önceki tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 50’den fazla bir geri çekilme anlamına geliyor.

Pazartesi günü güçlü yükseliş momentumu piyasayı ele geçirdi ve 6 dolarlık bir toparlanmaya ve güçlü bir daha yüksek seviye belirlenmesine yol açtı. Ancak boğalar momentumunu uzun süre sürdüremedi ve bu da haftanın ortasında istikrarlı bir düşüşe nede oldu.

Dün kısa bir yukarı yönlü testten sonra XTZ/USD fiyatı öğleden sonra hızla düşmeye başladı. Bir önceki düşük seviye bir gecede açıkça kırıldı ve 3.40 dolara ayarlanmış yeni bir güçlü düşük salıncak seviyesinin kurulmasına yol açtı. Bununla birlikte, o zamandan beri, önümüzdeki günlerde geri çekilme göreceğimize inanmamıza yol açan yüksekten gelen daha güçlü bir tepki gördük.

Tezos fiyat analizi: XTZ’de toparlanma bekleniyor

3.40 dolara hızlı bir yükselişin ardından toparlanmanın gelmesini beklediğimiz için Tezos fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. XTZ/USD son saatlerde güçlü bir tepki gördüğünden, ayıların tükenmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin