Bankacılık devi Tezos ağında menkul kıymet tokenı oluşturuyor – işte ayrıntılar
Bankacılık devi Tezos ağında menkul kıymet tokenı oluşturuyor – işte ayrıntılar

Tezos fiyat analizi: Son 4 ayın zirvesindeki XTZ yükselmeye devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tezos (XTZ) piyasası kısa vadede güçlü bir yukarı yönlü ivme gösteriyor. Bu büyümenin bir kısmı Bitcoin’in piyasa rallisinin bir sonucu olabilirken, XTZ pazarı Bitcoin’in sağladığı ivmeyi aşmış gibi görünüyor. Şu anda XTZ, Eylül 2020’den beri görülmemiş bir fiyat seviyesi olan 3,04 dolardan işlem görüyor.

Tezos 1 saatlik fiyat grafiği

Ekteki grafik, XTZ’nin yükselen fiyatına dikkat çekiyor. Son yükselen kanal, grafiklerde daraldı ve aynı şekilde dijital varlığın fiyatında keskin bir artış kaydedildi. Bu fiyat seviyesine ulaşmadan önce, XTZ’nin değeri destek etrafında 2,7468 dolara geldi.

XTZ yükselmeyi sürdürecek mi?

Ancak fiyattaki son artışın ardından, piyasadaki yatırımcılar herhangi bir işlem yapmadan önce fiyatın istikrar kazanması fırsatını beklemek isteyebilirler. Aksine, hodler’lar ise HODL yapmaya devam etmek isteyebilir.

50 hareketli ortalamanın mum çubuklarının altında gerilediği gözlemleniyor. Bu da XTZ fiyatındaki ani ve keskin artışın bir göstergesi. Kısa vadede bir düzeltme görebilmemiz elbette olası ancak bu haberin yazıldığı sırada piyasa aşırı derecede yükselişe geçmiş durumda. Bu aynı zamanda Awesome Osilatör üzerindeki güçlü yükselen ivme ile de vurgulanıyor.

AO, bir süredir artan satın alma baskısı ile ivme artışı kaydetti. Çubukların uzunluğu piyasadaki momentumu çok güçlü olarak belirledi. Göreceli Güç Endeksi ise denge bölgesinden aşırı alım bölgesine hızlı bir yolculuk kaydetti.

XTZ’nin fiyatı 3,11 dolarlık direnç seviyesine ulaştığında, RSI da zirveye çıktı. Düşen bir fiyat, trader’ların gerçekten dijital varlığı sattığı fikrini gündeme getirebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin