Piyasa liderleri altcoin’leri peşine takarak ilerleyebilecek mi?

Tezos CEO’su kötüleşen piyasaya rağmen olumlu düşünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel piyasalar, bugün FOMC toplantısında faiz artırımını açıklayan ABD Merkez Bankası’nın gözünü dikti. Açıklamaya saatler kala kripto piyasası diğer ekonomik gelişmeler gibi stres altında. 

Güçlü ABD Doları ve son Fed şahin oran artışları ayı piyasasını gerdi ve küresel hisse senetleri ve kripto piyasaları üzerinde büyük baskı yarattı.

Wall Street uzmanları, Fed’in muhtemelen başka bir 75 baz puanlık faiz artırımına gideceğine inanıyor. Ancak bu şu anda çok önemli değil. Aslında, Fed Başkanı Jerome Powell’ın konuşması, durgunluk korkularının giderek arttığı günümüzde daha fazla ön plana çıkıyor.

Tezos CEO’su Breitman, ayı piyasasının öngörülebilir gelecekte bir zorluk olmaya devam edeceğini söylüyor. Fakat CEO sonunda faydalı kripto uygulamalarının gelişeceğini düşünüyor.

Tezos CEO’su piyasaya olumlu bakıyor

Blockchain platformu Tezos’un CEO’su Kathleen Breitman, devam eden kripto para birimi ayı piyasasının hiçbir zaman sona ermediğini düşünüyor.

Bununla birlikte, faydalı kripto uygulamalarının “küçük bir azınlığının” zorlu zamanlardan kurtulacağına ve gelecekte “gelişeceğine” inanıyor. 

Kripto para piyasasının son zamanlarda canlanmasına rağmen Breitman, sektörün yeni bir boğa koşusuna başlamaktan çok uzak olduğuna açıklık getirdi.

Tezos’un CEO’su ayrıca, Eylül 2021’deki ticaret hacminin yaklaşık 3 milyar dolardan bu yıl Eylül’de 350 milyon doların altına düştüğü lider NFT pazarı OpenSea’yi örnek gösterdi.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin