featured

Tether (USDT) 500 milyon dolar değerinde USDT yaktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD dolarına endeksli stablecoin Tether (USDT), yaklaşık 500 milyon dolar değerindeki 500 milyon adet USDT’yi yaktığını bildirdi. Blockchain verilerine göre, bugün erken saatlerde, şirketin token hazine adresinden bir adrese 500 milyon USDT aktarıldı. Bu olay gözleri Tether’a çevirirken, kripto para şirketi resmi web sitesinde yayınladığı açıklamada USDT gönderimini onaylayarak gönderilen tüm tokenlerin yakıldığını belirtti.

Tether (USDT) 500 milyon dolar USDT’yi dolaşımdan kaldırdı

Tether Ekim ayından beri piyasadan 800 milyondan fazla tokeni kendi hazinesine aktardı. Tether’ın yaptığı bu hamle birçok spekülasyona sebep olurken Tether ekibi bugün, tokenlerin yakıldığını söyleyen bir bildiri yayınladı. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

Geçtiğimiz hafta boyunca Tether, tokenlerin dolaşımdaki arzından önemli miktarda USDT’yi çekti. Buna bağlı olarak Tether, hazine cüzdanındaki 500 milyon USDT’yi yakacak ve kalan yaklaşık 466 milyon USDT’yi gelecekteki USDT ihraçları için hazırlayıcı önlemler olarak cüzdanda bırakacak.

Ardından Twitter’dan 500 milyon USDT’nin bilinmeyen bir adrese gönderilerek ulaşılması imkansız hale getirilerek yakıldığı şu sözlerle belirtiliyor:

İşlemin kanıtı olarak, Tether belgesi ve geri ödeme süreci, OMNI Blockchain’ninde ihraçlar ve geri ödemeler ile Tether teknik incelemesi özetlendi.

CCN

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin