Tether, Polkadot ve Kusama'da USDT stablecoin'i piyasaya sürecek
Tether, Polkadot ve Kusama'da USDT stablecoin'i piyasaya sürecek

Tether, Polkadot ve Kusama’da USDT stablecoin’i piyasaya sürecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tether, USDT stabilcoinini Polkadot ve Kusama ağlarında başlatacağını duyurdu. Parachain’lerin oluşumu beklemede olduğundan piyasaya sürme programı henüz belirlenmedi.

Yeni gelişme

Tether Salı günü USDT stabilcoinini Polkadot ve Kusama ağlarında başlatacağını duyurdu.

Tether, parachain oluşumunun beklemede olduğu için lansman takviminin henüz belirlenmediğini söyledi.

Parachain’ler, Polkadot ekosistemi (Polkadot ve Kusama) içinde paralel çalışan bağımsız blok zincirleridir. Birbirleriyle ve ayrıca köprüler kullanarak Ethereum gibi harici ağlarla etkileşime girebilirler. Bu esneklik, blok zincirlerinin ölçeklenebilirlik, güvenlik ve birlikte çalışabilirlik sorunlarının ele alınmasına yardımcı oluyor.

Tether ilk olarak Polkadot’un deneysel ağı Kusama’da başlayacak. Kusama, projelerin Polkadot’ta dağıtım için hazırlanmasına yardımcı oluyor. Substrate (bir blok zinciri geliştirme kiti) kullanılarak oluşturulmuştur ve Polkadot ile neredeyse aynı kod tabanına sahiptir.

 

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Bizi Takip Edin