Tether (USDT) piyasa hacmi 30 milyar doları devirdi
Tether (USDT) piyasa hacmi 30 milyar doları devirdi

Tether piyasa değerinde akılalmaz sıçrama! 4. sıraya yerleşti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tether piyasa değeri bugün aniden inanılmaz bir şekilde 2 milyar dolar arttı. Söz konusu sıçrama tokenize dolar için şimdiye kadarki en büyük piyasa değeri yükselişi oldu.

Tether yakında Ripple’ı geride bırakabilir

Sadece iki sene önce 2,5 ve bu sıçramadan önce 4,5 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olan Tether, bu haberin yazıldığı esnada 6,3 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip.

Son olarak Bitcoin Cash’i deviren ve piyasa değerine göre sıralandığında dördüncü kripto para olan Tether, XRP’yi geçmekten de pek uzak değil.

“Toplam USDT varlığı 7 milyar doların üstünde.”

Tether, toplam USDT varlıklarının şu anda 7 milyar doların üzerinde olduğunu, 5 milyar dolarının Ethereum üzerinde çalıştığını ve 1,5 milyar dolarlık kısmın ise Bitcoin’in Omni katmanında çalıştığını söylüyor.

Özellikle Çin ve sermaye kontrolleri ve benzerlerinin olduğu diğer ülkelerde, USDT ve bunun gibi diğer sabitlenmiş tokenler, kitle devalüasyon döneminde kripto pazarına katılmanın kolay bir yolu olabilir. Bu da USDT’ye olan talepteki bu büyük artışı potansiyel olarak açıklıyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin