Stablecoin Tether, Kanada’da bu ayın sonunda delist edilecek!

Tether, Latin Amerika ülkesinde ATM yatırımı yapacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen stablecoin’i Tether, LATAM bölgesinde önemli bir yatırım için kolları sıvıyor. Latin Amerika’nın artan potansiyeli kripto projelerinin dikkatinden kaçmıyor.

Kripto para piyasasındaki en büyük dolar sabit para birimi olan Tether ve kripto para sistem sağlayıcısı ortaklıkla ATM kuracak. Brezilya’da 24.000’den fazla ATM’de kullanılabileceği haberi geldi. Bir kripto para sistemi sağlayıcısı olan Smartpay, şimdiden Brezilya’daki bir ATM sağlayıcısı olan Tecban ile entegre etti.

Tether ve Smartpay, USDT’yi yaygın hale getirecek

Sabit paraların varlığı genel manada hem dijital hem küresel piyasada ciddiye alınıyor. Özellikle de geleneksel ekonomide stablcoin’lerin daha fazla yer edineceği düşünülüyor. Bu geleneksel paralar için büyük bir tehdit oluşturması ülkeleri rahatsız ediyor.

Tether gibi varlıklar ise kullanım alanını genişletmek için daha fazla bölgede hizmet vermek niyetinde. Bunun için LATAM bölgesi biçilmiş bir kaftan gibi.

Sabit paralar, benzersiz ekonomik koşulları nedeniyle Latam’daki bazı ülkeler için çok önemli olmuştur. En büyük stablecoin ihraççısı olan Tether, şimdi dolara sabitlenmiş stabilcoin olan USDT’yi Brezilya’daki kitlelere getiriyor. 

Şirket, üçüncü taraf bir kripto teknoloji şirketi olan Smartpay’in bir ATM sağlayıcısı olan Tecban ile geliştirdiği entegrasyon sayesinde tokeninin ulusal düzeyde 24.000’den fazla ATM’de kullanılabileceğini duyurdu. Bu ATM’ler Brezilya’da 1.000 şehirde müşterilere hizmet verecek.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin