Tether CTO: “Bugünden sonra Tron'dan Ethereum'a 2 Milyar USDT aktarılacak”
Tether CTO: “Bugünden sonra Tron'dan Ethereum'a 2 Milyar USDT aktarılacak”

Tether CTO: “Bugünden sonra Tron’dan Ethereum’a 2 Milyar USDT aktarılacak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfinex and Tether Ltd’nin teknik sorumlusu Paolo Ardoino, Twitter’da bugünden sonra, şaşırtıcı miktarda USDT’nin Tron ‘un TRC20’sinden Ethereum’un ERC20’sine aktarılacağını duyurdu: 2.000.000.000 USDT.

Ardoino, bu nedenle dolaşımdaki USDT miktarının değişmeyeceği sözünü verdi.

USDT

Tron, Ethereum’a iki milyar USDT kaybetmek üzere

Tron zincirinden Ethereum’a taşınmak üzere olan USDT miktarı, son zamanlarda Justin Sun’ın kurduğu blok zincirinden Vitalik Buterin blok zincirine gönderilen en büyük miktar gibi görünüyor.

Bu transferler sık sık gerçekleşiyor ve Ethereum, USDT için çok daha popüler bir üs olmaya devam ediyor. Tether şeffaflık sayfasına göre, Ethereum’da dolaşımda toplam 15.917.977.739.61 usdt var.

ETH’den sonra gelen Tron, üzerinde dolaşımda olan toplam 10.644.377.690.72 $ değerinde USDT’ye sahip.

Başlangıçta USDT Omni zincirinde mevcuttu. Ethereum ve Tron dışında en popüler USD destekli stabilcoin EOS, Liquid, Algorand ve SLP blok zincirlerinde bulunabilir.

Ethereum yerel tokeni tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.567 dolara yükseldi

2 Şubat’ta, en büyük ikinci kripto para birimi olan ETH, büyük bir yükseliş gösterdi ve listelerde 1.567 dolar seviyesinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

ETH’nin yükselişi, Ethereum tabanlı DeFi küresinin sürekli büyümesi, Ethereum 2.0’ın 2020 Aralık ayının başlarında gerçekleşen faz sıfır aşamasının lansmanı ve Şubat ayında CME’de ETH tabanlı vadeli işlemlerin beklenen lansmanından kaynaklanıyor.

Bu arada, stake’ler Ethereum 2.0 depozito sözleşmesinde ETH’lerini kilitlemeye devam ediyor. Glassnode tarafından paylaşılan verilere göre, kilitlenen ETH’nin toplam değeri şu anda 4,09 milyar doları buluyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin