Tether, Polkadot ve Kusama'da USDT stablecoin'i piyasaya sürecek
Tether, Polkadot ve Kusama'da USDT stablecoin'i piyasaya sürecek

Tether bir türlü 1 dolar sabitine ulaşamıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamandaki tartışmalardan ve müteakip fiyat dalgalanmasından sonra, değeri tekrar istikrara kavuşmaya başlayan Tether 1 dolar sabitine ulaşamadı. Bununla birlikte, piyasadaki en büyük stablecoin olan Tether hala 1 dolar tutarını geri kazanamadı.

Tether 1 dolar sabitine ulaşabilecek mi?

Bir yılın en iyi değeri olan 0,99 dolar ile 1,01 dolar arasında bir yerde işlem yaptıktan sonra, Tether’in fiyatı geçen hafta bazı borsalarda 0,86 dolar seviyesine kadar düştü. Bu durum, rezervlerinin dolar cinsinden tokeni geri alması beklenen şirket olan Bitfinex’in ödeme gücü ile ilgili endişelerin artmasına sebep oldu.

Görünüşe göre, stablecoinin değerindeki dalgalanmaları azaltmak amacıyla USDT, dolaşımdan kaldırılan önemli miktarda USDT tokeni ile birlikte geri çekildi. Tether, birkaç saat önce yaklaşık 0,988 dolar gibi yüksek bir seviyeden işlem görüyordu, ancak alım satımı için tasarlanan 1 ABD doları fiyatını yeniden elde etmeyi başaramadı.

Yazma sırasında Tether (USDT), 0.987 dolar civarında.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin