Microsoft'tan flaş kripto para hamlesi! Bitcoin ödemelerini kabul mü edecekler?
Microsoft'tan flaş kripto para hamlesi! Bitcoin ödemelerini kabul mü edecekler?

Tesla’nın Bitcoin alımından sonra sıra Microsoft’ta mı? İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şirketin başkanı Brad Smith’e göre, ABD’nin en büyük ikinci şirketi olan Microsoft’un, Bitcoin’i (BTC) bilançosuna koymak için kısa vadeli bir planı bulunmuyor.

Fikirler değişebilir

Smith, 16 Şubat’ta CNN’den Julia Chatterley ile yaptığı röportajda, Microsoft’un bir Bitcoin yatırımı konusunda fikrini değiştirebileceğini de ima etti.

Microsoft’un Tesla’nın Bitcoin’e yaptığı 1,5 milyar dolarlık yatırımın ardından herhangi bir kripto para birimi çeşitlendirme planını tartışıp tartışmadığı sorulduğunda, Microsoft başkanı bu tür tartışmalardan haberdar olmadığını söyledi:

“Bitcoin hakkında yeni bir konuşma duymadım. Ama şunu söylememe izin verin, Bitcoin ile ilgili yatırım politikamızı değiştirirsek Julia, öğrenecek ilk veya en azından ikinci kişi olacaksınız.”

Bitcoin’in piyasa değeri, en büyük Amerikan şirketlerinden bazılarını geçti. Daha önce bildirildiği gibi, Bitcoin piyasa değeri, şirketin devasa Bitcoin yatırımını açıkladıktan kısa bir süre sonra Tesla’nın değerini aştı.

Bitcoin’in 17 Şubat 2021’de 51.000 $’ın üzerine çıktığı tarihsel hareketinin ardından, Bitcoin’in piyasa değeri yazı yazılırken 948 milyar $ seviyesinde yer alıyor. Bitcoin’in Microsoft’a ulaşmak için piyasa değerini ikiye katlaması gerekiyor. Eğer 1.8 trilyon dolara ulaşırsa Bitcoin Microsoft’u geçecek.

12 Şubat’ta JPMorgan Chase eş başkanı Daniel Pinto, şirketin artan talep nedeniyle sonunda Bitcoin’e dahil olması gerektiğini iddia etmişti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin