Tesla’nın sitesindeki Dogecoin ayrıntısı heyecan yarattı
Tesla’nın sitesindeki Dogecoin ayrıntısı heyecan yarattı

Tesla’nın sitesindeki Dogecoin ayrıntısı heyecan yarattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir Twitter kullanıcısı kaynak kodunda DOGE referanslarını yeniden keşfettikten sonra Tesla, web sitesinin arka ucuna Dogecoin ödeme kodunu yeniden eklemiş olduğunu farketti.

Geçen yıl ödeme koduna kısa bir süreliğine ‘SHIBA’ eklenmesinden sonra, Tesla’nın Dogecoin için yaklaşan desteğiyle heyecan arttı. Ancak Shiba kodu sonradan kaldırıldı ve Tesla hâlâ resmi olarak DOGE’yi kabul edeceğini açıklamış değil.

Bu, Elon Musk’ın Tesla’nın yakında Dogecoin kullanarak satın alınabilecek ürünler sunacağını duyurmasının ardından geldi.

Tesla Dogecoin’i kabul edecek mi?

Twitter kullanıcısı @BitDeepu tarafından ilk kez fark edildiği gibi, Tesla Model Y ödeme sayfası bir kez daha güncellendi, bu sefer Dogecoin’den özel olarak bahsedildi.

Hem Planet Crypto hem de Twitter kullanıcısı @KBluezr tarafından doğrulanan “v3” kaynak kodu, ödemeler bölümünde Dogecoin’den özel olarak bir kripto para birimi olarak bahsediyor.

Bir örnekte, örneğin, ‘kripto: “Dogecoin” kodu, diğer ödeme türlerinin olduğu bir bölümde. Buna Apple Pay, kartlar ve otomatik ödemeler de dahil. Kaynak kodundaki ikinci bir dosya da Dogecoin’in marka renklerine iki referans içerir.

Dogecoin ayrıca ödeme koduna dahil edilen tek kripto para birimi gibi görünüyor. Daha önce Tesla tarafından kabul edilen Bitcoin’den söz edilmiyor. Ancak, kod ayrıca MetaMask ile ilgili ayrı bir bölüme sahip.

Ancak Tesla’nın Dogecoin’i bir ödeme yöntemi olarak uygulayıp uygulamayacağı belirsizliğini koruyor ve bu noktada belirsizlik devam ediyor. Bu, özellikle önceki ‘SHIBA’ kodunun kaldırılmasından sonra yeni bir gelişme. Böyle bir ödeme yönteminin halka sunulacağının garantisi yok.

Elon Musk, DOGE’ye desteğini açıkça belirtmiş olsa da, her şeyden önce şirketten resmi onay gelmesi gerekecek.

gfinityesports


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin