Tesla haberlerinin ardından DOGE yükseliyor! Alım fırsatı mı?

Tesla haberlerinin ardından DOGE yükseliyor! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DOGE fiyatındaki kısa vadeli düşüş trendi 0.137 dolardan yeni bir dip yaptı. Teknik grafik, bu seviyeden güçlü bir destek gösterdi ve bir toparlanma rallisi başlattı. Tesla CEO’su Elon Musk’ın, tüm Tesla ürünlerinin Dogecoin ile satın alınabileceğini duyurduğu tweet’i, token fiyatında ani bir pompayı tetikledi.

Tesla haberlerinin ardından DOGE yükseliyor! Alım fırsatı mı?

Son Dogecoin fiyat analizimizde, DOGE, 0.16 dolar civarındaki aylık destek seviyesinden aşağı yönlü bir kırılma yaşadı. Bu önemli desteği ihlal eden kripto para, piyasada daha fazla satış gördü.

Ancak fiyat, 4 Aralık’ın düşüğünden yoğun alım baskısı aldı ve bu da fiyatı kırılan desteğin ve uzun süredir devam eden azalan trend çizgisinin üzerine itti.

Son toparlanma, yeni bir ralli için iyi bir başlangıç olan 20 ve 50 EMA hattını sardı; ancak, kripto para hâlâ 100 ve 200 EMA’yı tanımlayan trendin altında işlem görüyor ve düşüş eğilimi gösteriyor.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (60), nötr çizginin (50) ve 20-SMA’nın üzerinde bulunuyor ve yükseliş bölgesine giren çarpıcı bir pompa gösteriyor.

0.19 Dolarlık İşaret Dogecoin İçin Hâlâ Zorlu Bir Engel

2021 yılının Aralık ayının başından itibaren, DOGE fiyatı 0.19 ile 0.137 dolar arasında sınırlı bir aralıkta rezonansa girdi. Bu alt destekten (0.0137 dolar) son toparlanmasının ardından fiyat, üst dirence (0.19 dolar) yeniden meydan okudu.

Tesla haberlerinin ardından DOGE yükseliyor! Alım fırsatı mı?

Fiyat bu 0.19 doların üzerinde bir kapanış sağlamış olsa da, kripto paranın bir satın alma fırsatını teyit etmek için yeniden test aşamasına girmesi gerekiyor.

DOGE fiyatı, Bollinger bandı göstergesinin üst bandını kırarak fiyatta güçlü bir satın alma baskısı olduğunu gösteriyor.

Ortalama yönlü hareket endeksi(47) eğimi, trend fiyatına göre yükseliyor ve yükseliş momentumunu destekliyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin