Tesla, Bitcoin varlıklarının %75'ini sattı! Dogecoin satışı oldu mu?
Tesla, Bitcoin varlıklarının %75'ini sattı! Dogecoin satışı oldu mu?

Tesla, Bitcoin varlıklarının %75’ini sattı! Dogecoin satışı oldu mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Perşembe günü yapılan duyuruya göre Dogecoin Core yazılımının yeni bir sürümü yayınlandı. Geliştirici Patrick Lodder, 1.14.6 sürümünün ağın verimliliğini artırırken önemli güvenlik güncellemeleri getirdiğini açıkladı. Dogecoin Core, ağa çok sayıda önemli iyileştirme getiriyor. Bu nedenle, tüm Dogecoin kullanıcılarının yükseltme yapmaları şiddetle tavsiye edilir.

Daha önce bildirildiği üzere, meme coin’in yeni sürümü olan Dogecoin Core 1.14.5, 2021’in sonlarında yayına girdi ve işlem ücretlerini önemli ölçüde azalttı.

Dogecoin‘in en önde gelen destekçisi olan Elon Musk, Twitter’daki son güncellemelere dikkat çekti. Girişimci daha önce blok boyutunu önemli ölçüde artırarak ve işlem ücretlerini azaltarak Dogecoin’in ölçeklenmesini destekledi. Bu, meme coin’i günlük satın alımlar (sinema biletleri gibi) için uygun bir seçenek haline getirmek için gerekliydi.

Tesla CEO’su, bu hafta başlarında meme coin ile ürünlerini satın almayı mümkün kıldı. Şirketin gerçekte ne kadar DOGE’ye sahip olduğu net değil, ancak büyük olasılıkla yalnızca ihmal edilebilir bir miktara sahip.

Tesla Dogecoin sattı mı?

Tesla, bir yıldan fazla bir süre önce 1,5 milyar dolar Bitcoin satın aldı, ancak Çarşamba günü ikinci mali çeyreğinde 936 milyon dolar sattığını söyledi. Tesla’nın Bitcoin hamlesi kripto dünyasında büyük bir şok yarattı. Tesla CEO’su Elon Musk ise konuyla ilgili olarak, satışların ana nedeninin, ekonomisinin sıkı COVID kilitlenmelerinden etkilendiğini gören Çin hakkındaki belirsizlik olduğunu söyledi. Bitcoin satışlarının ardından gözler Elon Musk’ın sıkı destekçisi olduğu bilinen Dogecein’e çevrildi. Ancak Musk, ellerindeki hiçbir DOGE varlığını satmadığını açıkladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin