Tesla Bitcoin ödemelerine devam edebilir!
Tesla Bitcoin ödemelerine devam edebilir!

Tesla Bitcoin ödemelerine devam edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla yakın zamanda şirketin ürünleri ve hizmetleri için kripto para ödemelerini yeniden başlatabileceğini belirtti. Ayrıca, Tesla’nın Dijital Varlıklar departmanının üçüncü çeyreğin sonuna doğru yaklaşık 1,50 milyar dolarlık Bitcoin satın aldığını doğruladı.

Tesla geçtiğimiz Mart ayına kadar Bitcoin ödemelerini kabul ederken, kısa bir süre sonra bu yeni uygulamayı askıya aldığını da belirtti. Bununla birlikte Tesla, ABD’deki Bitcoin ETF uygulamasından bu yana Bitcoin’in daha iyi performans gösterdiği bu zamanda, Bitcoin’in ödeme yöntemi olarak kullanılması ihtimallerini güçlendirdi.

Tesla’da çalışan bir yetkili konu ile alakalı şu açıklamayı yaptı:

30 Eylül 2021’de sona eren dokuz ay boyunca, toplam 1,50 milyar dolarlık Bitcoin satın aldık. Ayrıca üç ay boyunca geçerli yasalara tabi olarak belirli bölgelerdeki ürünlerimizin satışı için Bitcoin’i bir ödeme olarak kabul ettik ve bu uygulamayı Mayıs 2021’de askıya aldık. Gelecekte yeniden ürünlerimiz ve hizmetlerimiz için kripto para birimlerini kullanabiliriz.

Tesla, Bitcoin almaya devam ediyor

Bu yılın başlarında Tesla tarafından Bitcoin ödemelerinin askıya alınmasının ardından Elon Musk, B-Word Konferansında Tesla’nın Bitcoin’e sahip olduğunu ve geniş bir kişisel Bitcoin portföyü olduğunu doğruladı. Ayrıca, Tesla’nın dijital varlıkları üzerinde mülkiyet sahibi olduğunu ve bu dijital varlıkları saklama hizmetleri aracılığıyla güvence altına almak için üçüncü tarafları dahil etmeyi planladığını belirtti.

Tesla CEO’su Elon Musk, Bitcoin’in devam eden boğasına desteğini göstermekten çekinmedi. Musk, Bitcoin’in devam eden boğa koşusunda olağanüstü performansını tanımlamak için popüler “69-420” mizahı tweetledi. Ayrıca, geçen ay Kaliforniya, Beverly Hills’deki “Code” konferansında Musk, ABD hükümetine, kripto endüstrisini katı bir düzenleyici çerçeveye yavaşlatmak için hiçbir Şey yapmamaları gerektiğini söyleyerek, ABD hükümetine genişleyen kripto baskılarına karşı tavsiyede bulundu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin