featured

Terra’nın LUNA’sı uzayda yer ayırdı: 1 günde bakın ne kadar patladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç gündür Terra’nın yaptıkları gündemi meşgul ediyor. Aslında Eski Luna yani Luna Classic 1 aydır sessizce yükseliş yaptı. Ancak bu hafta yaptığı patlama göz dolurdu.

Ekibin diğer varlığı LUNA ise gününü gün etti. Öyle bir roketledi ki saatler içinde yüzde 200’ün üzerinde patladı.

Terra (LUNA) fiyatı sadece birkaç saat içinde %200’ün üzerine fırlayarak 7 doları geçti. Bazı borsalarda 8 dolara doğru yelken açtı. Ortalama ise 6 doların üzerinde rekor bir yükseliş gösterdi.

LUNA/USDT 15 DK
LUNA/USDT 15 DK

LUNA’dan göz dolduran performans

Herkesin unuttuğu bir anda LUNA/USDT patlamayı yaptı. Çoğu insanın mağdur olduğu varlıktaki hareket ise Hype’ı yeniden gündeme getirdi.

Fiyat artışı, son 24 saatte %850 artışla 2 milyar doları aşan devasa bir işlem hacmiyle destekleniyor. Terra topluluğu, Terra Classic (LUNC) fiyatını 10 gün içinde %300’lük bir ralli olan 0,0005$ hedefine başarıyla itti.

LUNA Long ve Short Pozisyonlar
LUNA Long ve Short Pozisyonlar

Terra (LUNA) fiyat artışları, ilk 60 kripto listesine girdi

Terra topluluğu tarihi bir geri dönüş yapmayı hedeflerken, tüm Terra tokenleri büyük bir pompaya tanık oluyor. Terra topluluğu fiyatı 10 dolara itmek istiyor.

Terra Classic’e (LUNC) benzer şekilde, Terra’nın (LUNA) günlük işlem hacmi sadece birkaç saat içinde 2 milyar doları geçti. 24 saatlik en düşük ve en yükseği 1,90 dolar ve 7,60 dolar. Üstelik Terra şimdi en iyi 60 kripto listesine girdi. CoinMarketCap’te 58. Sıraya kadar yükseldi. Patlamanın ardından iyi bir yer edinsede şimdi biraz geri çekildi. Şu an 62. sırada yer alıyor. 

Dün topluluk, Terra Classic’i (LUNC) 0,0005 $ hedefine ulaşması için zorladı ve LUNC’yi ilk 30 kripto listesinde yer almasını sağladı.

LUNC Fiyatlanması
LUNC Fiyatlanması

Terra Classic (LUNC) fiyatı kurtulacak mı?

LUNC fiyatı, Terra-LUNA krizinden bu yana %37.000 arttı. Topluluk 0,0005$ hedefine başarıyla ulaştı. Asıl hedef ise 0,01 dolar.

Öte yandan Binance, KuCoin, Huobi, MEXC Global, Gate.io, CoinInn ve diğer borsalar Terra topluluğunun %1,2 vergi yakma önerisine destek verdi. Asıl yükselişin etkisi yakma olayına bağlı oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin