Terra'nın (LUNA) yüklü Bitcoin rezervi nerede?
Terra'nın (LUNA) yüklü Bitcoin rezervi nerede?

Terra’nın (LUNA) yüklü Bitcoin rezervi nerede?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra (LUNA) blockchaini 3.5 milyar dolarlık Bitcoin transferinin bir sonucu olarak ortadan kayboldu. Blockchain şirketi Elliptic, düşüşün ardından taşınan bitcoinleri izlemek için analitik araçları üzerinde çalışıyor.

Terra’nın devasa Bitcoin Rezervi

LUNA’nın devasa Bitcoin rezervinin gizemli transferi hakkındaki spekülasyonlar hâlâ anlaşılmış değil. Yatırımcılar geçen haftaki sarsıcı olayla ilgili olarak Terra Labs’ın raporunu bekliyor. Piyasa gözlemcilerinin bir bölümü izlenemeyen Terra blockchainin nerede olduğunu araştırmaya devam ediyor.

Ne yaratıcılar ne de vakıf, çökmeden sonra herhangi bir güncelleme yayınlamadı. LUNA ile ilgili bilinen ise 9 Mayıs tarihinde LFG tarafından Gemini’de büyük bir yığının (52.189 BTC) tek bir hesaba taşındığı.

Bitcoinlerin geri kalanı ertesi gün Binance borsasındaki bir hesaba taşındı. Bitcoinlerin satılıp satılmadığı veya taşınıp taşınmadığı konusunda kesin bir bilgi yok. Kayıpları geri almak isteyenler için şu anda takip edilemeyen yaklaşık 80.000 BTC gerçeğini bulmak oldukça önemli.

LUNA fiyatı geri dönecek mi?

Geçen hafta LUNA yatırımcıların için oldukça kötü bir haftaydı. Fiyat düşüşü son 24 saatte %50 civarında gezinmeye devam etti. Luna sahipleri yakın gelecekte görünür yeşil mumları göremeyebilir. Büyük bir kayba uğrayan endişeli yatırımcıların yanı sıra, blockchainde uygulamalar geliştirmeye devam eden geliştiriciler de ciddi şekilde etkilendi. Yoğun bir düşüş olsa da, Terra henüz kriptoyu öldürmüş gibi görünmüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin