Yatırımcının kafası karışık: Terra kurucusu Do Kwon çözüm ararken, Binance CEO’su çatallamanın işe yaramayacağını söylüyor!

Terra’da yaşanılan ponzinin ardından o etkinlik hemen iptal edildi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Vakfı’nın bir hatası kripto dünyasına pahalıya mal oldu. 4-5 gün önce başlayan kaos bir türlü son bulmadı. Borsaların buna çanak tuttuğu düşüncesi piyasada oldukça yaygın. Şimdi gerçekleşmesi beklenen bir etkinliğin zorunlu iptal edilmesine yol açtı.

Fuarın resmi Twitter haberine göre, 9 ve 10 Haziran tarihlerinde Austin, Teksas’ta yapılması planlanan Terra Dapp Expo iptal edildi. Şirketin bizzat düzenleyeceği fuar, son yaşanılan gelişmeler bahane gösterilerek yapmama kararı aldı. Fuarı organize edenler ise şu şekilde bir açıklama yaptı:

“Terra Dapp Expo’nun (TDX) devam etmesi fikrine verilen topluluk tepkilerini izliyoruz ve dikkatli bir müzakereden sonra ne yazık ki etkinliği iptal etmeye karar verdik. Karar zor bir şekilde alındı. İlgili herkes için ezici bir haber olduğunu düşünüyoruz.”

Terra etkisi piyasada halen sürüyor

Geçen hafta boyunca, algoritmik stabilcoin UST ve Terra’nın yerel Luna varlığının bağlantılı olarak erimesi, piyasaya maruz kalanlar için büyük kayıplara neden oldu. Ortaya çıkan kaos, nihayetinde Terra blok zincirinin durmasına ve dolaşımdaki Luna arzının hızla artmasına neden oldu. Sadece bu da değil piyasa ticaretinin durmasına kadar iş ilerledi. Fakat halen bazı borsalar bazı pariteler üzerinden işleme açık.

Etkinliği iptal eden organizatörler, son olarak kayıp yaşayanlara seslendi:

“Yaşanılan bu olaylarda her şeyini kaybeden ve bir şekilde üzgün bireylerden ciddi tehditler alıyoruz. Kimsenin sağlığını/hayatını riske atmak istemiyoruz.

USD bilet alımlarının geri ödeneceğini söyleyebiliriz. Bu yüzden bunları işlemek için çalışırken lütfen sabırlı olun. Önümüzdeki günlerde güncellemeler olacak.”

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin