Terra yeni bir duyuru yayınladı, LUNA fiyatı artışa geçti

Terra yeni bir duyuru yayınladı, LUNA fiyatı artışa geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto endüstrisinde varlıkların izlediği yol ve gelişim süreci oldukça önemli. Herhangi bir kripto varlık belli bir yol haritası izlemeli. Sürekli gelişim içinde olarak kendini güncellemeli. Yeni anlaşmalar yapılmalı. Diğer türlü bir varlığın değerlenmesi zor olur. Terra gibi birçok kripto para birimi kendini geliştirerek yol haritasını yatırımcılarla paylaşıyor. LUNA ise yeni duyurduğu ekosistemiyle ilgili detaylara yer verdi. 

Terra ekosistemi, LUNA Foundation Guard’ın (LFG) son duyurusu ile büyük bir genişleme ve büyümeyi hedefliyor. Bu, açık kaynak teknolojisinin büyümesini desteklemek ve sürdürmek için bir misyon hedefi olan Singapur merkezli kar amacı gütmeyen bir kuruluş olarak ön plana çıkıyor. 

LUNA Foundation Guard ana odak noktası, rezerv oluşturmak ve değişken piyasa koşullarında UST sabitini korumak. LFG için ana odak noktasının üzerinde fazlasıyla duruluyor. İkinci odak ise, Terra ekosistem gelişimine fon tahsis etmek. LFG, Terraform Labs’tan gelen 50 milyon LUNA tokenın ilk hediye tahsisini şimdiden sağlamış oldu.

Terra ekosistemi için önemli bir adım

LUNA Foundation Guard, tarafından duyurulan haber platformun ekonomisini daha iyi şekilde destekleyecek. Bununla beraber Terra’nın algoritmik stabilcoinleri için güçlü talebi olan Defi projelerini finanse edecek. Sadece bu da değil, ayrıca DeFi teknoloji yığınının temel katmanında merkezi olmayan paranın ortaya çıkmasına yardımcı olacak. Terraform Labs’ın Kurucu Ortağı ve CEO’su Do Kwon yaşanılan süreçle ilgili şunları söyledi: 

“LFG’nin Terra’nın sabit para istikrarını ve Terra’nın en iyi kurucuları tarafından desteklenmesidir. Ekosistem gelişimini sürekli olarak destekleme yetkisi, merkezi olmayan paranın büyümesi ve sürdürülebilirliği için yeni bir yol sunuyor. Merkezi olmayan bir ekonomi, merkezi olmayan paraya ihtiyaç duyabilir. LFG bu hedefe ulaşmak için başka bir kaynak bağlantısı sağlar.”

Terra fiyatı gelişmelerin ardından yüzde 5 artış sağladı

Terra fiyatı gelişmelerin ardından yüzde 5 artış sağladı

LUNA Foundation Guard tarafından gelen olumlu haber Terra varlığını etkiledi. Son 24 saat içinde yüzde 5’in üzerinde bir pozitif görünüm kazandı. 1 gün içinde en düşük 75 doları gören LUNA şu an ise 82 doların üzerinde yer alıyor. Bununla beraber 2 milyar dolarlık hacim girişine sahne oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin