Terra yeni ATH kaydetti! Kurucu Do Kwon gelecek planlarını paylaştı
Terra yeni ATH kaydetti! Kurucu Do Kwon gelecek planlarını paylaştı

Terra yeni ATH kaydetti! Kurucu Do Kwon gelecek planlarını paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra kripto para birimi, bugün erken saatlerde %10’luk bir kazanç kaydederek tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 112 dolara yükseldi. Yazım sırasında LUNA, 39 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 111,29 dolarlık bir fiyattan işlem görüyor. Ayrıca Terra, üçüncü en büyük blok zinciri platformudur ve Ethereum (ETH) ve Solana’nın (SOL) altında yer alır.

LUNA’daki son fiyat rallisi, Luna Foundation Guard’ın (LFG) agresif bir Bitcoin satın alma çılgınlığı yaşamasıyla geldi. LFG, UST stabil coin için daha fazla istikrar sağlamak için 10 milyar dolarlık Bitcoin satın alma planını açıkladı.

LFG, Mart ortasından bu yana agresif bir Bitcoin alımı gerçekleştirdikten sonra, zincir içi veri sağlayıcı Glassnode’a göre çok kısa bir sürede 30.000 BTC’den fazla birikim gerçekleştirdi.

Bu agresif alımlarla Terra, Tesla’nın şu anda 42.902 BTC’de olan toplam Bitcoin holdingine hızla yaklaşıyor. Terra’nın kurucusu Do Kwon, Satoshi Nakamoto’dan sonra en büyük Bitcoin sahibi olmaya istekli olduğunu söyledi.

Do Kwon, Terra LUNA ile ilgili gelecek planlarını paylaştı

Do Kown, yerel UST stabil coin için Bitcoin standardını benimsemeye neden karar verdiğini paylaştı. İlginç bir şekilde, Terra’yı Bitcoin için bir Katman 2 çözümü olarak tasarlamaya devam etti.

Ancak LFG agresif bir şekilde Bitcoin satın aldığından, yakın gelecekte Bitcoin fiyatı düşmesi durumunda UST’nin değeri üzerinde olumsuz bir etkisi olacaktır. Kwon ayrıca şunları ekledi:

Bitcoin’in uzun vadeli yükseliş senaryosunun ve rezervlerin UST talep düşüşlerine dayanacak kadar güçlü olmasının daha olası senaryo olduğuna inanıyorum.

Kwon şu anda UST’yi dünyanın en büyük stabil coin’i yapma konusunda iddialı bir hedefte. Şu anda USDT ve USDC’den sonra üçüncü en büyük stabil coin ve piyasa değerine göre 14. en büyük kripto para. Bununla ilgili konuşan Kwon şunları söyledi:

Terra’nın amacı, kriptoda en büyük merkezi olmayan para birimi olmaktır. Amaç, Terra blok zincirindeki en büyük sabit para olmak değil, bu yüzden Solana, Avalanche, Ethereum ve Polygon ekosistemlerini söylemek için genişliyoruz. Geliştiricilerin ve kullanıcıların olduğu her yerde olmayı planlıyoruz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin