Terra topluluğu 1.3 milyar UST yakımını onayladı!
Terra topluluğu 1.3 milyar UST yakımını onayladı!

Terra topluluğu 1.3 milyar UST yakımını onayladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çekirdek geliştiricilerin önemli bir yönetim oylamasının ardından topluluk havuzundan 1,3 milyar UST yakılmasıyla ilgili onay verildi ve Terra canlanmaya başladı. Yakılacak olan 1,3 milyar UST, toplam 11,2 milyar UST arzının yaklaşık %11’ine denk geliyor.

Terra yönetişim sistemi, proje tarafından topluluk havuzunda tutulan tüm TerraUSD (UST) tokenlerini ve Ethereum’daki geçmiş likidite teşvikleri için dağıtılan tüm UST’leri yakma önerisini kabul etti. Öneri, kullanılan toplam oyların %99,3’ünü aldı. Gelecek adım ise Terra’nın temel geliştirme firması olan Terraform Labs’ın yakma işlemini gerçekleştirmesi olacak.

Yanma işleminin iki aşamada gerçekleştirilmesi planlanıyor. İlk aşamada, Terra’nın topluluk havuzundan tokenleri kalıcı olarak dolaşımdan kaldıran bir yakma modülüne yaklaşık 1 milyar UST gönderilecek. Bu adım tamamlandığında ekip, Ethereum blockchainden 370 milyon UST’yi Terra’ya manuel olarak köprüleyecek ve onları da yok edecek. Bu süreç, Terra yönetişim forumundaki bir gönderide ayrıntılı olarak paylaşıldı.

Terra blockchain lansmanı yaklaşıyor

UST, değeri 1 dolarlık sabit değerinden 0,04 dolara düştükten sonra son derece çalkantılı bir aşama geçirdi ve bu, başlangıç ​​değerinden %93’lük bir düşüşü temsil ediyor. UST tokenlerim yakılması için onay, Do Kwon’un Terra blockchaini yeniden başlatma ve LUNA 2.0 adlı yeni bir LUNA tokenleri yinelemesi oluşturma önerisi lehine yönetişim sisteminin onaylanmasından sonra gelir.

Lansman, yeni LUNA tokenlerini önceki Terra varlık sahiplerine hava yoluyla bırakılmasıyla bugün devam edecek . Bununla birlikte, yeni blockchaini UST tokenlerini içermeyecek ve UST tokenleri orijinal Terra blockchainleriyle sınırlı olması planlanıyor.

LUNA 2.0 ilgi görüyor!

Piyasaya sürülmesiyle birlikte, LUNA 2.0’a olan ilgi istikrarlı bir şekilde artıyor ve veriler “LUNA 2.0” anahtar kelimesiyle yapılan aramaların geçen hafta önemli bir artış gösterdiğini gösteriyor. Bununla birlikte, yeni Terra blockchainin piyasaya sürülmesi önemli bir gelişme olsa da, Do Kwon, hoşnutsuz yatırımcılar tarafından açılan bir davayla karşı karşıya olduğu için biraz zor durumda. Ayrıca, bir Ponzi planına benzer olduğunu iddia ettikleri Çapa Protokolünü onaylaması nedeniyle savcılar tarafından bir soruşturmaya tabidir.

cryptodaily


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin