Terra, ilk 100 içinde tekrardan öne çıktı! Geri dönüş ihtimali hâlâ var mı?
Terra, ilk 100 içinde tekrardan öne çıktı! Geri dönüş ihtimali hâlâ var mı?

Terra, ilk 100 içinde tekrardan öne çıktı! Geri dönüş ihtimali hâlâ var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra’nın çöken stabil coin USTC fiyatları, son 24 saat içinde yüzde 300’ün üzerinde ani bir sıçrama kaydetti. Bu anlık artış, tokenin tekrar ilk 100 kripto para birimine girmesine neden oldu.

USTC 24 saatlik işlem hacmi %400 arttı

Terra’nın yeni piyasaya sürülen tokeni LUNA 2.0 ile ilgili artan oynaklığın ortasında, TerraClassicUSD son 7 gün içinde %400’den fazla bir artış kaydetmeyi başardı. Yazım sırasında, ortalama 0,042 dolar civarında bir fiyatla işlem görüyor. USTC’nin 24 saatlik işlem hacmi %413 artarak 83 milyon dolara ulaştı.

Verilere göre, USTC’nin toplam piyasa değeri son 24 saatte yaklaşık 200 milyon dolar arttı ve şimdi 402 milyon dolara ulaştı.

Bu arada, Terra Classic (LUNC/ LUNA OLD) fiyatları da birkaç saat içinde yükseldi. LUNC son 24 saatte %50 arttı. Token’ın 24 saatlik işlem hacmi %600 artarak 354 milyon dolara yükseldi.

Veriler, son birkaç saat içinde büyük miktarda fon girişi olduğunu gösteriyor. Terra Classic’in piyasa değeri son 24 saatte 208 milyon dolar arttı. Şu anda 625 milyon dolar seviyesinde bulunuyor. Bununla birlikte, token, yazım sırasında ortalama 0,000976 dolar fiyatla işlem görüyor.

Anonymous, tüm sırları açıklıyor!

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, yayımladığı son videoda Terra’nın CEO’su Do Kwon’un tüm yasa dışı faaliyetlerini araştıracağını ve şaibeli anlaşmalarını ortaya çıkaracağını açıkladı. Terra’nın ayı piyasasının ortasındaki tarihi çöküşünün ana hatlarını çizdiler ve bunu ifşa etme sözü verdiler. Kwon’un en kısa sürede adalete teslim edileceğini de sözlerine ekledi.

Bu arada, Terra’nın en son piyasaya sürülen tokeni Terra (LUNA) fiyatları da %33’ün üzerinde arttı. Yazım sırasında, ortalama 2,67 dolar fiyatla işlem görüyor. Bununla birlikte, 19,5 dolarlık ATH’sinin hâlâ %87 altında bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin