Terra stabil coin aniden muazzam bir yükseliş gösterdi! Yükselişin arkasında ne var ?
Terra stabil coin aniden muazzam bir yükseliş gösterdi! Yükselişin arkasında ne var ?

Terra stabil coin aniden muazzam bir yükseliş gösterdi! Yükselişin arkasında ne var ?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA ve TerraUSD’yi son tarihi çöküşten yeniden canlandırmak amacıyla Terra, birden fazla teklifle ortaya çıktı. Yeni güncellenen teklif üzerinde devam eden oylamanın ortasında, UST fiyatları kısa bir süreliğine büyük bir artış gördü.

Token, kazançlarını keskin bir şekilde konsolide etmeden önce %160 kadar yükselerek 0,3 dolara yükseldi.

LUNA %7 sıçradı

Kurucu Do Kwon, yeni bir canlanma planı önerdi ve kaderini belirlemek için topluluk arasında oylamayı açtı. CoinMarketCap’e göre, UST fiyatı bir anda %160’ın üzerine çıkarak çılgınca bir tepki verdi. UST fiyatı aniden 0,31 dolar fiyat seviyesine dokundu. Ancak, dalgalanmayı desteklemek için böyle bir işlem kaydedilmedi.

Kripto veri izleyicisi, fiyatın 0,10 dolardan 0,31 dolara yükseldiğini gösteriyor. Ancak fiyat sadece kısa bir süre zirvede kaldı daha sonra UST fiyatlarının 0,098 dolar değer kaybettiği haberine kadar indi. TerraUSD, yazım sırasında, ortalama 0,0908 dolar fiyatla işlem görüyor.

Bu arada, LUNA fiyatları da son 24 saatte %7 arttı. LUNA, ortalama 0,0019 dolar fiyatla işlem görüyor.

Do Kwon yeni canlanma planı

Terra’nın ve tokenin yeniden canlandırılması için oylama yayında ve 7 gün boyunca açık kalacak. Do Kwon, yeni bir zincir oluşturmayı önerdi, ancak bu sefer algoritmik stabil coin yok. Eski zinciri Terra Classic (LUNC) olarak adlandırmayı önerirken yeni zincir Terra (LUNA) olarak bilinecek.

Bu yeni teklifle Kwon, Terra’yı tamamen topluluğa ait bir zincir haline getirmek istiyor. Şimdiye kadar, 64.7 milyonun üzerinde (yaklaşık %90) teklif için “Evet” oyu kullandı. 7.2 milyon (yaklaşık %10) ise “Hayır” dedi. Ancak bu, 303 milyondan fazla kullanıcı  fikrini belirtmediği için oylamanın sadece erken bir sonucu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin