Luna çöküşü sonrasında, ABD Bankacılık düzenleyicisi kripto uyarısı verdi!

Terra LUNA’daki büyük yatırımcı sonunda suskunluğunu bozdu! Büyük yatırımcı bir zamanlar LUNA dövmesi yaptırmıştı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında Terra LUNA’nın konuşması bir süre daha devam edecek gibi. Piyasanın önemli majör altcoinin bu halde olması endüstri de büyük ses getirdi. Büyük yatırımcıların bile tercih ettiği kripto para biriminin çöküşü halen şok etkisi yarattığı apaçık ortada.

Terra LUNA varlığını, bireysel yatırımcı kadar piyasanın önde gelen isimleri de satın almıştı. Hatta varlığa olan inançlarını açıklayan yatırımcılar, sonunda suskunluğunu bozdu. Bunların başında ise herkesin yakında tanıdığı isim Mike Novogratz geliyor.

Terra ekosisteminin çöküşü, kripto pazarında şok dalgalarını devam ettiriyor. Delphi Digital ve Galaxy Digital’den Mike Novogratz gibi Terra’daki en büyük yatırımcılardan bazıları nihayet bu konudaki sessizliğini bozdu.

Delphi Digital, Terra LUNA’nın adeta bir parçasıydı

Şubat 2022’nin başlarında Delphi Digital, Luna Foundation Guard (LFG) tarafından düzenlenen son bağış toplama etkinliğine katılmıştı. Şirket yaptığı yatırımın karşısında ise 10 milyon dolarlık devasa bir kayıp gördü. 

Delphi Digital, çökme sırasında Terra LUNA rezervleriyle ne yaptığına dair eksiksiz bir şeffaflık raporu yayınladı. Delphi Digital,

“Gerçek şu ki, bir “ölüm sarmalı” olayının gerçekleşmesi riskini yanlış hesapladık. Eleştiriler haklı ve biz bunu kabul ediyoruz.”

Mike Novogratz, Terra LUNA’da kayıp yaşayan bir başka yatırımcı

18 Mayıs Çarşamba günü, kripto milyarderi Mike Novogratz sonunda LUNA hakkında düşüncelerini paylaştı. Novogratz,

“Bir yatırımda birikimlerini kaybeden bireysel yatırımcıların hikayelerini okumak yürek burkucu. Ancak daha az deneyimli piyasa katılımcılarının sadece kaybetmeyi göze alabilecekleri şeyleri riske atmaları önemlidir.”

Ünlü yatırımcı daha öncesinde Terra LUNA temalı bir dövme koluna yaptırmıştı. Projeye o kadar fazla inanan Mike Novogratz belli etmese de hayal kırıklığına uğradığını görüyoruz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin