Binance, LUNC yakımlarını sürdürüyor: İşte haftalık bilanço…

Terra Luna tarafında sular durulmuyor: Singapur ofisi için müthiş bir iddia!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Luna Terra coin son dakika ve Terra Luna fiyat bugünde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dün Luna burn haberiyle piyasaların yönü tekrar Luna Vakfı’na döndü. Kurucu Do Kwon yakma işlemi için Terra sahiplerini uyarsa da önüne geçemedi. Şimdi ise müthiş bir iddia var.

Güney Koreli bir medya kuruluşunun raporlarına göre, Terra’nın Singapur’daki ana ofisi sadece bir kurulu şirket olabilir. Medya kuruluşunun ortaya attığı bu iddia daha çok su getirip götürür!

Rapor, Terra’nın kurucusu Do Kwon’un, Terra’nın baş geliştiricisi Terraform Labs’ın (TFL) Singapur’da önemli bir varlığa sahip olduğu yönündeki ifadeleriyle çeliştiği ortaya çıktı. Şirket Singapur’da kuruluyken, operasyonlarının büyük bir kısmı Güney Kore üzerinden gerçekleştiriliyordu.

Terra Luna’ya bir darbe de Singapur’dan mı gelecek?

Tüm dünya şu an Luna Vakfı üzerinde fazlasıyla oynuyor. En temel noktalar bile sorgulanırken şirket sıkışır duruma getirilmeye çalışılıyor gibi. Ancak Do Kwon, gerekli açıklamaları yaparak kamuoyunu ve yatırımcıları bilgilendiriyor. Yine de bazı noktalarda Kwon’un da hatası olduğunu kabul etmek gerekiyor. Ayrıca başka bir söylenti kuşkuları artırıyor. Bu da şu şekilde:

“Belgeler, TFL’nin Güney Kore’deki varlıklarını Terra çöküşünden sadece birkaç gün önce feshettiğini göstermiş. Bu hareket, Kwon’un muhtemelen çöküşü önceden bildiğine dair spekülasyonlara yol açıyor. Seul, kripto konusunda Singapur’dan çok daha katı yasalara sahip.”

Kwon, Singapur’un Terra için her zaman tercih edilen bir destinasyon olduğunu söyledi. Ancak Güney Koreli yayın SBS News’in yakın tarihli bir raporu bununla çelişebilir.

Terra’nın Singapur ofisi çalışmıyor

SBS muhabirleri, TFL’nin Singapur-UOB Plaza’da kurulduğu adresi ziyaret etti. Ancak şirketin binadaki “ofisleri” sadece TFL adına posta alan bir hukuk firması gibi görünüyordu. Bir şirkete dahil olan, ancak somut operasyonları sahip olmayan bir şirket modeli olduğu düşünülüyor.

SBS, binadaki diğer kiracıların ofiste Terra temsilcisiyle hiç karşılaşmadıklarını söyledi. TFL tarafından sağlanan başka bir adres, yapım aşamasında olan bir ofis gibi görünüyordu. Ancak adresteki kiracılar, inşaatın geçen ay aniden durdurulduğunu söyledi.

Raporlar, TFL ve Kwon’un Singapur ofislerinin aktif olduğu yönündeki açıklamalarıyla çeliştiğini gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin