Terra'nın (LUNA) piyasa değeri Shiba Inu'yu geçti.

Bu kripto para, Shiba Inu’yu solladı! Piyasa değeri bir günde 25 milyar doları aştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra (LUNA), Shiba Inu’yu geçti. Terra blok zincirinin temelini oluşturan yerel staking tokeni Luna, bugün erken saatlerde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 64.87 doları kaydetmeyi başardı.

CoinMarketCap’ın verilerine göre, kripto para birimi son 24 saatte %14 artış kaydetti.

En son fiyat artışı nedeniyle, LUNA’nın piyasa değeri 25 milyar doları aştı.

Mike Novogratz destekli kripto para birimi artık Shiba Inu’dan (SHIB) daha değerli. İki token, CoinMarketCap’te sırasıyla 12. ve 13. sırada.

Terra (LUNA) Shiba Inu'yu (SHIB) geçti

Terra’nın piyasa değeri Shiba Inu’yu geçti, Terra neden artıyor?

Terra, çeşitli fiat para birimlerine sabitlenmiş bir dizi algoritmik sabit para sunan bir blok zinciri platformudur. Yerel LUNA tokenı, bu sabit paraların fiyat istikrarını sağlamaktan sorumludur. Elastik arz, protokolün basma/yakma özelliği yardımıyla talep düzeyine göre ayarlanır.

Terra (LUNA) fiyatı, TerraUSD (UST) coininin büyümesinden faydalanıyor. Terra (LUNA Shiba’yı bu sabah geçti.

Doğrulayıcılar, işlemleri doğrulayabilmek için Luna’yı paylaştırır. Belirteç ayrıca çeşitli yönetişim kararlarına oy vermek için kullanılır.

DeFi Llama tarafından sağlanan verilere göre, Terra, kilitli toplam 12,84 milyar dolarlık akıllı sözleşme pazarında %4,69’luk bir paya sahip.

Eylül ayının sonlarında Terra, diğer blok zincirlerle çalışabilirliği sağlayan ve çok beklenen Columbus-5’i piyasaya sürdü. Kasım başlarında Terra, 4,5 milyon dolarlık token yakımı kararı almıştı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin