Flaş gelişme: Luna Vakfı, geçen hafta yaşanılan başarısızlık silsilesi hakkında bilançoyu açıkladı! BTC detayı içler acısı…

Terra LUNA kripto para: Kurucu Do Kwon, kurtarma planı için Bitcoin’leri mi feda ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra LUNA kripto para biriminde sular bir türlü durulmuyor. Ekip ve kurucu Do Kwon, LUNA ve UST’yi kurtarmak için bir dizi eylem planı açıkladı. Ancak bu planların yürürlüğe gitmesi ve kurtarması tam bir soru işareti. Yatırımcılar daha gerçekçi adımlar bekliyor. Bu arada LUNA intihar haberleri ise dünya çapında geldiği iddia ediliyor.

Terra LUNA kripto para için dün delist ve birtakım kararlar alınmıştı. Binance tarafından yapılan delist işlemi sonrasında luna busd paritesinde devam etti. Kullanıcılar ise yaşanılan durumdan dolayı Binance tepkili. 

Terra’nın kurucusu Do Kwon, “Terra ekosistemini canlandırma planını” açıkladıktan sonra Twitter’da takipçilere açıklama yaptı. Do Kwon, ekibin şu anda Terra ekosistemini kurtarmak için Luna Foundation Guard’ın (LFG) Bitcoin rezervlerini kullanmaya çalıştığını söyledi. Ekip, odak noktası, topluluğu ve geliştiricileri kurtarmaktır.

Terra LUNA kripto para kurucusu Do Kwon, Bitcoin rezervini kullanarak kurtarma niyetinde

Kurucu Do Kwon, kurtarma planına güveniyor. Ayrıca kriz sırasında hiçbir LUNA ve UST tokenında satılmadığını söyledi. Terra’nın önceliğinin önce L1’ini korumak olduğunu belirtti.

Ekip şu anda topluluğu ve Terra ekosistemindeki geliştiricileri korumak için LFG Bitcoin rezervi üzerinde çalışıyor. Agora ile ilgili öneriler, topluluk için ilerlemek için en iyi adımları sağlamaya devam ediyor. Sadık sahipler ve geliştiriciler, Terra ekosistemine değer ve destek sağlamaya devam edebilmeleri için tazmin edilecek. Son olarak ekip şunları söyledi:

“Şu anda de-pegging etkinliği sırasında LFG BTC rezervlerinin kullanımını belgelemek için çalışıyoruz. Ekiplerimiz aynı anda birden fazla görevi üstlendiği için lütfen sabırlı olun.”

UST’nin gözden düşmesi, yatırımcıların Terra ekosistemine olan inancını yok etti. Bu noktada, hem UST hem de LUNA 1 doların çok altında bocalarken, Terraform’un blok zincirine değer kazandırması pek olası değil.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin