Eski kongre adayından çarpıcı Terra Classic ifadeleri…

Terra Luna kripto para çöküşü: Blockchain şirketi çöküşün ardından bakın ne kadar kayıp yaşadı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Seul ve Silikon Vadisi merkezli bir kripto varlık fonu ve topluluk kurucusu olan Hashed, Terra’nın (LUNA) çöküşünün ardından kayıpları eridi. Açıklanan rakama göre şirket Terra LUNA kripto para çöküşünde 3 milyar dolardan fazla kaybetti. 

Risk sermayesi, Terra’nın iyi bilinen bir finansörlerinden biriydi. Her iki şirket arasındaki ilişkiler 2019 yılına dayanıyor.

49,9 milyonun üzerinde birikmiş, doğrudan Terra ile bağlantılı kayıp oldu. Ancak tam bir kayıbı açıklamak yine de zor olur.

Bununla birlikte, zincir verileri, Hashed’in LUNA’daki üç ana ağda milyonlarca dolar stake ettiğini gösteriyor. Columbus 3 ana ağında 27 milyon, Columbus 4 ana ağında 9,7 milyon ve mevcut Columbus 5 ana ağında 13,2 milyon stake edilmiş durumda. Bunun toplam değeri ise 50 milyon dolara çok yakın.

Hashed, 2019’da Terra ile iş birliğine başladı

Blockchain şirketi, Terra Luna kripto para ile çalışmaktan heyecan duyduğunu daha önce bir blog yazısında belirtmişti. Blog yazısında Luna ilgili şunlardan bahsetmişti:

“Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, hükümet kontrolü olmaması, müdahalesiz uluslararası havale ve varlıkların fiziksel paradan daha kolay saklanması gibi çekici özellikler sunarken, fiyat istikrarı eksikliği, geleneksel paranın çoğu biçimini değiştirmelerini engelledi.

Terra, mevcut geleneksel para sistemlerinin evrensel özelliklerini yansıtan merkezi olmayan bir stabilcoin yarattı. Terra, tüketicilere sürekli indirimler sağlamak için ekonomik büyümeye yeniden yatırım yapıyor. Akıllı tüketicileri ödeme sistemini seçmeye ve kalmaya teşvik ediyor.”

Terra LUNA kripto para Kwon Terra 2.0’ı ve Luna Classic token önerisi

Terra’nın kurucusu Do Kwon, eski lider Blockchain’in beklenmedik çöküşüne karşı yeni önlemler önerdi.

18 Mayıs’ta yaptığı bir tweet’te Do kwon, Terra’nın yönetim desteğinin mevcut ağı Terra classic, Luna classic (LUNC) olarak yeniden adlandırmak ve yeni bir Terra Blockchain’i yeniden doğurmak olduğunu açıklamıştı.

Luna oylama sonucu ne oldu?

Teklif başarılı olursa, 77900000 blokta Terra klasik ağının son bir görüntüsünün alınacak. Sonrasında yeni bir ağ doğacak. Ancak bu oylamayı çoğu kripto yatırımcısı istemiyor. Oylama ile ilgili net bir karar birkaç gün içinde açıklanabilir.

Luna coin yakacak mı?

Terra Luna kripto para ile ilgili merak edilen konulardan biri de “Luna coin yakacak mı?” Fakat yakım işlemleri şu an masada değil. Ekip daha çok çatallama modeli üzerinde duruyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin