Terra kurucusu, LUNA için yeni kurtarma planını açıkladı
Terra kurucusu, LUNA için yeni kurtarma planını açıkladı

Flaş Gelişme: Terra kurucusu, LUNA için yeni kurtarma planını açıkladı! Plan 2.0 geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra kurucusu Do Kwon, Terra’yı algoritmik stabilcoin olmadan yeni bir zincire çatallamayı önerdi. Yeni LUNA kurtarma planı şimdiden kamuoyunu heyecanlandırdı.

Terra (LUNA) forku gerçek mi oluyor?

Plan, eski zinciri Luna Classic (LUNC) olarak ve yeni zinciri Terra (token Luna – LUNA) olarak yeniden adlandırmayı içeriyor. Duyuruyu yapan Do Kwon, LUNA topluluğunun benzersiz olduğunu söyledi.

Kwon, bir tweet’te LUNA planını açıkladı:

Yeni $LUNA, $LUNC pay sahiplerine, sahiplerine, kalan UST sahiplerine ve temel uygulama geliştiricilerine airdrop olarak gönderilecek. Ayrıca, TFL’nin cüzdanı airdroptan kaldırılacak ve Terra’yı tamamen topluluğa ait bir zincir haline getirecek.

Terraform Labs, token dağıtımının büyük bir bölümünü mevcut Terra geliştiricilerine “acil durum”olarak tahsis edecek.

LUNA Kurtarma Planı 2.0

Kwon ayrıca geliştiricilerin ilgisini ekosistemin uzun vadeli başarısıyla aynı hizaya getirmenin altını çizdi. Ayrıca ağ güvenliği, yılda %7’lik stake ödülleri hedeflenirken token enflasyonu ile teşvik edilecek.

Terraform Labs, teklifi Çarşamba günü bir yönetim oylamasına sunacak. Plana göre, Terraform Labs, Terra çekirdek sürümünü kesecek ve Cumartesi günü doğrulayıcılar için ağ başlatma talimatlarını sunacak.

Şirket, temel uygulama geliştirici kaydını 25 Mayıs’ta tamamlayacağını duyurdu. 27 Mayıs’a kadar nihai lansman snapshot’ından genesis dosyasını oluşturacak. Şirket, ağı da aynı gün başlatacak.

Kwon duyuruda şunları kaydetti:

“UST, Terra’nın geçen yılki büyüme hikayesinin merkezi anlatısı olsa da, UST’nin dağıtımı, kriptodaki en güçlü geliştirici ekosistemlerinden birinin gelişmesine yol açtı.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin