Terra (LUNA), Hard Fork iddialarını yalanladı! İşte tüm ayrıntılar
Terra (LUNA), Hard Fork iddialarını yalanladı! İşte tüm ayrıntılar

Terra (LUNA), Hard Fork iddialarını yalanladı! İşte tüm ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra, yeni blockchain hakkındaki yanlış anlaşılmayı düzeltti. Terra, blockchain için önerilen “canlanma planının” mevcut zincirde güncelleme önermediğini, bunun yerine yeni bir zincir oluşturulması gerektiğini önerdiğini belirtti.

Terra’nın önerdiği “canlanma planı” mevcut ağı Terra Classic, LUNA Classic (LUNC) olarak yeniden adlandırmaktır.

https://twitter.com/terra_money/status/1528801778556448771

Bunu takiben Terra, birkaç topluluk üyesinin Prop 1623’te planlanan yeni blok zincirine bir başlangıç zincirinden ziyade bir “çatal” olarak atıfta bulunduğunu söyleyerek yanlış bir kanıya dikkat çekiyor. Bu nedenle, canlanma planının eski Terra blok zincirinin bir “çatalını” değil, yeni bir blok zincirinin yaratılmasını önerdiğini vurguluyor.

Hard Fork ne anlama geliyor?

Bu durumu daha net açıklamak gerekirse, Terra bağlamındaki çatal, iki blok zinciri üreten protokolde bir değişiklik anlamına gelebilir: biri önceki protokolü izleyen ve diğeri yenisini izleyen. Yeni zincir, tarihi açısından orijinalinin aynısıdır. Temel fark, çatallı bir blok zincirinin tüm geçmişini orijinal ile paylaşması, ancak Terra 2.0’ın paylaşmamasıdır.

Prop 1623 geçerse, Terra Classic geçmişiyle bağlantılı olmayacak olan sıfırdan yeni bir Terra blok zinciri oluşturulacak. Eski zincirdeki (Terra Classic) DApp’ler veya varlıklar yeni Terra ile uyumlu olmayacak ve taşınmaları gerekecek.

Terra, en son tweet dizisinde, Terra Classic üzerine kurulu popüler dApp’lerin çoğunun geçiş yapmayı taahhüt ettiğini söylüyor.

Coinbase’in altyapı kolu Coinbase Cloud, Terra’yı desteklemeyi bırakacağını açıkladı. Coinbase Cloud ekibi, bu kararı Terra’nın arkasındaki yatırımcılar ve ekosistem katılımcılarına danışarak verdi.

Terra ekosistemi bu ayın başlarında çöktü ve LUNA tokeni, UST sabit para birimini kaybettikten sonra sıfıra düştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin